Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Tekrarlanan Döngüler

Tekrarlanan Döngüler

Hepimizin hayatında tekrarlanan döngüler vardır. Bazen bu döngüler o kadar rahatsız eder ki sanki bir girdabın içinde kayboluyor gibi hisseder insan. Bu döngü; ilişki döngüsü olabilir, evlilik döngüsü olabilir, para döngüsü olabilir vs..

Her zaman derim fark etmek bile bir şeyleri değiştirmenin ilk adımıdır. Sürekli tekrarlayan döngüleri fark etmek birinci basamaktır. İkinci basamak ise bu döngüden çıkmak için adım atmaktır. Yine astrolojide de belli gezegen kombinasyonları, belli senelerde transit yapar ve sen aynı sen misin diye benzer olaylar yaşatır.

Bazen aynı kişiyle bazen olayların tekrarı ben bunu niye yaşıyorum sorusuna yöneltir bizleri. Bazen bu değişmeyen döngüler, kişiyle bile başlamaz. Atalardan tekrarlanan olayları bile görürüz. Kim ki fark etti bu döngüyü, o kişi çözmeye niyet edip kırabilir.

Bu döngüleri kırmak için önce yüzleşmek gerekir. Kişiye özel olup bir terapistten astrologdan yardım alınmalıdır. Bütünsel bir ele alışla ve aynı şeyleri yapmayarak eyleme dökerek, döngü kırılır.
Bunun için kişi yüzleşmeli ve o kabuktan çıkmalıdır. En önemlisi de döngüde tekrarlanan yapılan şeyleri tekrar yapmamaktır. Access bars çalışmaları, thetahealing, doğum haritası analizi seansları bu konuda kişiye güzel bir rehber olabilir. Kişi sadece istesin ve adım atsın şifa her yerde ve her yönde. Sözlerimi noktalarken bugün okuduğum bir yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum.

Şamanın 4 öğretisi;

İlki der ki;

“Hayatına giren kişi doğru kişidir”
Kimse hayatımıza tesadüfen girmiyor. Bizimle etkileşime giren kişiler her durumda ilerlemek ve öğrenmek için gelir.

İkincisi;

“Olabilecek tek şeydi”
Pişman olma.! Hiç bir şey boşuna değildi. Eğer bir şey yaptıysan ,hayatının belirli anında, gelişiminin belli aşamasında tüm eylemlerin bir anlamı vardı. Ve eğer başka bir şey yapabileceğini düşünüyorsan ,bil ki yapamazdın!

Üçüncüsü der ki;

“Başladığın zaman doğru zamandır”
Her şey doğru zamanda başlar. Ne önce ne de sonra. Hayatımız da yeni bir şeye başlamak istediğimiz de o orada hazır olacaktır. Bizim hazır olduğumuz kadar.!

Son olarak

“Bir şey bittiğinde biter”
Hayatımız da bir şey bittiyse ilerlemek ve bu deneyimle devam etmek en iyisidir. Elde ettiğin deneyimle daha iyisine hazırsındır artık. Diğer türlü durum tekrar edecektir. “Dersler öğrenene kadar devam eder"

Asu Mansur

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR