Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Şans Gezegeni Jupiter

Şans Gezegeni Jupiter

Jupiter astrolojide şans ve fırsatlar gezegenidir.Yöneticisi olduğu burçlar yay ve balıktır.Güçlü olduğu burç yengeç,düşük olduğu burç ise oğlaktır.

Perşembe jupiter günüdür.Doğum haritamızda hangi evde ve burçta ise,o alanda bize fırsatları,kolaylığı,şansı bereketi bolluğu ve büyümeyi gösterir.Ödülleri ve manevi zenginliği,felsefeyi ve dinide gösterir.Olumsuz yanında ise,aşırılıkları,kontrolsüz büyümeyi ve fanatizmi gösterir.Jupiter hangi evimizdeyse orada bize şans ve fırsatları sunacaktır.

JUPİTER 1.EVDE;Kişinin doğumu şanslı olmuş olabilir.Hayattaki şansı kendini geliştirmek,manevi anlamda büyümek ve bilgeliğidir.Dış görünüşü,fiziksel sağlığı,ön plana çıkaracaktır.Kilo problemleri yaşayabilir.

JUPİTER 2.EVDE;Maddi kazançlar,para alanlarında büyüme ve gelişme fırsatı sunabilir.Yatırım para biriktirme,yönetme alanlarında şanslıdır.Zenginlik verebilir.

JUPİTER 3.EVDE;Kardeş,kuzen akraba yakın çevresinden yana şanslı olabilir.Eğitim almak,vermek,kendini kişisel olarak geliştirmek için ideal bir konumdur.Yazarlık ve öğretmenlik alanlarında başarılı olabilir.

JUPİTER 4.EVDE;Aile,anne baba zengin insanlar olabilir.Ev toprak emlak işlerinde başarılı olabilir.Evi büyük ve lüks olabilir.Anne baba yabancı uyruklu olabilir.

JUPİTER5.EVDE;Yaratıcılık ve spor alanlarında şans getirebilir.İyimser neşeli ve cömert olabilir kişi.Çocuklardan yana şanlıdır.

JUPİTER 6.EVDE;İş ve çalışma alanlarında başarı getirebilir.Hizmet sektörü,sağlık,tıp,öğretmenlik alanlarında başarı getirebilir.Hayvan sever olabilir.

JUPİTER 7.EVDE;Evlilik ve ortaklık alanlarında şanslı ve kısmetli olabilir.Evlilik ve ortaklık yoluyla kişisel gelişimin sağlayabilir ve büyüyebilir.

JUPİTER 8.EVDE;Eşin ve ortağın başkalarından gelen para konusunda şanslı olabilir.Miras,kredi yatırım işleri daha kolay olacaktır.Mistik konuları eğilimi olabilir.

JUPİTER 9.EVDE;Kişi yurt dışında yaşıyor olabilir.Yabancı dil öğrenmek,yurt dışı bağlantılı işler yapmak konusunda şanslıdır.Yüksek öğrenim,akademik alanlarda büyüme getirebilir.

JUPİTER 10.EVDE;Kişi kariyer ve statü konusunda şanslıdır.Toplum önünde tanınan ve görünen biri olabilir.Kariyeri parlak olabilir.

JUPİTER 11.EVDE;Arkadaşlar ve sosyal çevre konularında şanslıdır.Arkadaşları ve dostları ile büyüyebilir ve destek görebilir.

JUPİTER 12.EVDE ; Ruhsal büyüme ve medyumluk özelliği verebilir.Önsezileri ve 6.his konusunda şanslıdır.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR