Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Merkür retrosu ve burçlara etkileri

Merkür retrosu ve burçlara etkileri

27 Eylül ve 19 Ekime kadar Merkür terazi burcunda gerileyecek. Yılın son Mer­kür retrosunu terazi bur­cunda deneyimleyeceğiz. Merkür retrosunu artık çoğumuz biliyoruz. Merkür, zihinsel gücümüzü.zamanı, iletişimi, haber kanallarımızı gösteri­yor. Merkür retrosu zamanı yavaş­latır. Çok iyi düşünü.sağlıklı kararlar veremeyebiliriz bu dönemde. Özellikle acele kararlar vermemek bu dönemde yapacağımız en güzel eylem olabilir. Tabi ki teknolojik aletlerde bozulmalarda yaşanabilir. Bu dönem teknik teknolojik aletler almak çok iyi olmaya bilir. Ayrıca, sözleşme anlaşma imza atma gibi durumları da Merkür retrosundan sonraya bırakmakta fayda var.

Terazi burcunda gerileyeceği için; gündemimiz de ilişkiler, ortaklık­lar, adalet ve anlaşmalar olabilir. Geçmişte yarım kalmış bir hikaye­niz sonlandırmak için tekrar gün yüzüne çıkabilir. Geçmişten gelen
bir çok arkadaşınız ve olaylar bu dönemde tekrar yaşamınıza girebilir. Burçlara göre kısaca Merkür retrosuna bakacak olursak;

KOÇ

Evlilik ve ikili ilişkilerde, otaklık- larda, danışmanlıklarda yanlış anlaşılmalara karşı dikkat. Mahkeme işleriniz varsa daha dikkatli ve temkinli olmanızda fayda var.

BOĞA

Yanınızda çalışanlar, iş veren­seniz elemanlar işle ilgili yanlış anlaşılmalar aksaklıklar yaşanabilir. Evcil hayvanınız varsa onunda sağ­lık sorunları sizi meşgul edebilir. İKİZLER

Aşk ve flörtler konusunda yanlış anlaşılabilir yada anlayabilirsiniz. Çocuklarınız var ise yine bu dö­nemde birbirinizi yanlış anlamamak için iletişimi güçlü tutmalısınız. YENGEÇ

Taşınma ev değişikliği ailevi konu-

lar için acele karar vermemenizde fayda var. Anne babayla iletişim sorunlarına karşı daha dikkatli olmanızda fayda var.

ASLAN

İletişim, yayıncılık sosyal medya konularında yanlışlıklar ve kazalar yaşayabilirsiniz. Ne paylaştığınıza dikkat etmenizde fayda var. Seya­hat, yakın çevre komşularla iletişi­me dikkat.

BAŞAK

Maddi kaynaklar, yatırımlar ko­nusunda çok dikkatli olmalısı­nız. Yatırımlarınızı retro sonra­sına bırakmanızda fayda var. Çok fazla para çıkışına karşıda bütçenizi dengelemenizde fayda var.

TERAZİ

Sözlerinize dikkat. Kendinizi açıklamaya çalışırken yanlış anlaşılabilirsiniz. Sizin burcu­nuzda olduğu için en çok sizi etkiyecek yaşamınızın her alanında biraz yavaşlamaya ve

acele kararlar vermemeye dikkat edin.

AKREP

Gizli olaylar meydana çıkabilir. Gizli saklı işleriniz varsa ortaya çıkası muhtemel yada sizden saklanan bir şeyler varsa gün yüzüne çıkabilir.

Bu dönem işlerinizi şeffaf yapma­nızda fayda var.

YAY

Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz­de yanlış anlaşılabilirsiniz. Arkadaş­
larınızla iletişiminize dikkat etmeniz­de fayda var. Yine dernek ve sosyal alanlarda acele karar vermeyin.

OĞLAK

İş ve kariyer alanında yanlış anla­şılmalar ve gecikmeler yaşanabilir. Patronlarınızla iletişime dikkat. İmza ve iş girişlerinizi imkanınız varsa Merkür retro sonuna bırakmanızda fayda var.

KOVA

Yurt dışı bağlantıları, uluslar arası ilişkilerde gecikmeler ve yanlış anlaşılmalara dikkat. Yayın işleri yapıyorsanız bazı problemler yaşa­nabilir. Önlerinizi aılanız faydanıza olacaktır.

BALIK

Krediler, borçlar alacak verecek ko­nularında daha temkinli olmalısınız. Kredi çekmek için çok uygun değil. Eşinizin geliri konusundaki yanlış anlaşılmalara karşıda dikkat.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR