Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Haftalık gökyüzü gündemi

Haftalık gökyüzü gündemi

Merkür retrosunun da bitmesiyle artık rahat bir nefes alarak haftaya başlıyoruz. Sözleşmeler, imzalar, trafik, seyahatler, teknolojik konularda daha rahata edebiliriz. Zihnimizin karışıklığı artık yerini daha berrak bir zihne bırakabilir.

İletişim kurduğumuz kişiler yerler daha anlaşılır olabilir artık. Bu hafta Satürn gezegeni retroya girecek Satürn uzun süre retro olacağı için, bizleri çok fazla etkilemez ama genel olarak, sorumluluklarımız, disipline olamadığımız alanlar konusunda bizleri tekrar bir gözden geçirmemiz gerektiğini gösterecek. Bu hafta etkili olacak olan Venüs ve Uranüs kavuşumu hem bireysel hayatlarımızda hem genel olarak şaşırtıcı haberler duyabileceğimizi, para piyasalarının gündem olacağını gösteriyor olabilir.

Yine bu hafta Merkür ve plutonun üçgeni olacak göklerde. Sözlerimiz diğer kişiler üzerinde çok etkili olabilir. Sözlerimiz başkalarını harekete geçirip motive edebilir. Düşünmeden konuşmamakta fayda var. Burçlara göre kısaca bakacak olursak;

YÜKSELEN KOÇ /YÜKSELEN TERAZİ

Bu hafta maddi kaynaklanırız, ödemeler krediler ve mali durumlarınız ön planda olabilir. Maddi ve manevi hak edişlerinizi tahsil edebilirsiniz. Değerlerinizi gözden geçirebilirsiniz.
 

YÜKSELEN BOĞA/YÜKSELEN AKREP
Yenilik enerjisinde olacağınız ve yeniliklere adım atacağınız bir hafta. Özgüveniniz ve farkındalığınız artıyor. Mevcut ilişkiniz, evliliğiniz, ortaklığınız gündem de olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER /YÜKSELEN YAY

Bu hafta, günlük rutinlerinizi düzenleme, spor diyete başlama yeni rutinler oluşturma enerjisinde olabilirsiniz. Hem fiziksel hem mental sağlığınız için yeni adımlar atabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ /YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta sosyal ortamlarda daha çok vaki geçirebilirsiniz. Yeni dernekler, klüpler ve sosyal ortamlarda kuracağınız dostluklar gündeminizde olabilir. Gelecek planlarınızı yeniden düzenleyebilirsiniz.
 

YÜKSELEN ASLAN /YÜKSELEN KOVA


Bu hafta iş ve kariyer konularınız yoğun ve tempolu geçebilir. Kariyerinizdeki hak edişleri alabilirsiniz. Uzun süredir süren aile ve iş sorunlarınız bu hafta dengeye gelebilir.Toplumsal imajınız ve kariyeriniz değişiyor.


YÜKSELEN BAŞAK /YÜKSELEN BALIK


Bu hafta ertelediğiniz, yurt içi ve yurt dışı seyahatler, iş ve yüksek öğrenim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevreniz ve akrabalarınızdan destek görebilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Güzel ve mutlu bir hafta dilerim.

Sevgi ve şifa ile…


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR