Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Enerjini Yükseltmek İçin Bazı Formüller

Enerjini Yükseltmek İçin Bazı Formüller

Enerjimizi yükseltmek, frekansımızı artırmak için öncelikle bunu kendimiz istemeliyiz. Bunları denemeden önce altta yatan sebepler çözülmeli ve üzerine bunlar ilave edilmeli. Bir binanın temelini iyi atmalısınız ki, diğer katlar daha sağlam ve düzgün olsun.

Öncelikle kök inançlar bulunup bunlar şifalanmalı. Mutsuz olmak belki de sizi besliyor bundan besleniyor olabilirsiniz. Çocuklukta mutsuzken ve ağlarken dikkat çektiyseniz mutsuz olunca insanlar beni önemser inancına sahip olabilirsiniz. Annesini sürekli mutsuz ve acı çekerken görmüş biri ‘Mutlu olursam anneme haksızlık etmiş olurum’ inancına sahip olabilir.

Bu kök inançları thetahealig tekniği ile bulup çözüyoruz. Size ait olmayan bir çok inanç bakış açısı içinde olabilirsiniz. Kök inançları temizledikten sonra artık üzeri sağlam bir şekilde inşa edilebilir.

Öncelikle kendinizi yargılamayı bırakın. Geçmişte oldu ve bitti kendinizi içten olarak affedin ve her kendinizi yargıladığınız alanları hemen fark edin.

Odaklanamamak sıkılmak genel olarak sevmediğiniz işleri yaptığınızda ortaya çıkar. Sevdiğiniz işi yapın yada işinizi sevmeye çalışın.

Kendinize hobiler edinin. Kendinizle vakit geçirmeyi yalnızlık saymayın. Yeri geldiğinde de kahveye kimse beni çağırmıyor yerine siz arkadaşlarınızı davet edin.

Yeteneklerinizi, vücudunuzda güzel bulduğunuz yerleri, sevdiğiniz şeyleri çoğaltın.

Doğa harika bir iyileştiricidir. Doğada vakit geçirmek frekansı yükseltir.

Kendiniz için yaptığınız planlamaları ertelemeyin. Konfor alanından çıkmak cesaret ve özgüven getirir.

Diğerlerine karşı yargıyı bırakın. Bir kişi tarafından aldatıldıysanız bilinç bunu kaydeder ve hep öyle olacak sanır. Önce kendinize sonra insanlara şans verin.

Beni ne mutlu eder, nasıl mutlu olurum bunları sorun ve cevabı aramayın. Cevap zaman içinde akışta gelecek, buna güvenin….Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR