Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

2023 Terazi, Akrep, Yay yorumu

2023 Terazi, Akrep, Yay yorumu

YÜKSELEN TERAZİ /TERAZİ

Sevgili terazi burçları 2023 sizin için oldukça önemli bir yıl olacak. Jupiter 16 Mayıs’a kadar karşı akısınızda olacak. Evlilik ortaklık ve hukuksal alanlarda size hem ruhsal koruma hemde şans getirecek. Eğer hukuksal bir süreçten geçiyorsanız eğer, bu alanda şans sizden yana olavaktır. Mayıstan yıl sonuna kadar ki süreçte de, şans ve fırsatları miras, borç nafaka gibi alanlardan yakalayacaksınız. Bu süreçte rüyalarınız ve mistik deneyimleriniz de artış ta görebilirsiniz.

Sorumluluk alanlarınıza baktığımız da ise, son iki buçuk yıldır çocuklar ve şans alanında sınandınız. Kiminiz çocukları evlendirdiniz, Kiminiz çocuklarınızla sınandınız, kiminizde aşk konularında hüsrana uğradınız.

Mart itibarı ile eğer bu konularda dersinizi aldıysanız satürn size dül verecektir. Yeni sorumluluk alanınız ise iki buçuk yıl boyunca bedeniniz ve rutininiz olacak. Yeni rutinler, sağlık, diyet spor bunlara daha çok önem vermeyi, sağlıklı bir yaşamı öğretmeye geliyor satürn size. Yılın ikinci yarısında ay düğümleri terazi koç aksına geçecek ve sizin için kadersel bir zaman başlayacak. Özellikle ikili ilişkilerde, evlilik ve boşanma konularında kadersel olaylar yaşayabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum.

YÜKSELEN AKREP /AKREP

Sevgili Akrepler ne çok dönüşüm yaşadınız bu yıl değil mi? Ama siz alışkınsınız bu dönüşümleri ve kaosları yaşamaya. Bu yıl hepiniz için çok farklı, bazen acılı bazen ihanet dolu bir yıl oldu. Ama siz küllerinden doğmayı bilirsiniz.

Marta kadar ki süreçte şans ve fırsatlar gezegeni jupiter, sizin sağlık alanınızda olacak. Sağlığınız ve bedeniniz bu konularda bazı iyileşmeler ve şifalar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte patili bir dostta getirebilir size, yani evcil bir hayvan edebilirsiniz.

Aile ve ev konuları, anneniz babanız yer değişimler taşınmalar bu sene de bu konularla ilgili çok şeyler yaşadınız. Belki bir yere köklenip evim diyemediniz belki ayrıldınız. Şimdi ise ev ve yuva alanlarında artık yeni bir oluşturma zamanı. Bu sene bir çoğunuz taşınabilir, ev alabilir hatta şehir değiştirebilir.

Sorumluluk alanınıza baktığımız zaman ise, mart itabarı ile çocuklarınız ve aşk konularında bazı etkilere sahip olacaksınız. Çocuğun sorumluluğunu almak, belkide bir aşkın sorumluluğunu alabilmek. Sevgi ve aşk anlayışınız değişecek. Daha gerçekçi yaklaşımlar içinde olacaksınız. Yıl sonundan itibaten ise ay düğümleri sizin altı oniki akışınızda olacak. Bazı sırlar açığa çıkabilir. Kendinizi gizlemek isteyebilirsiniz. Sadece gizli saklı ve yanliş ilişkiler içinde olmamaya özen göstermeniz de fayda olabilir. Bu sene küllerinizden doğdunuz, her doğum sancılıdır.

2023 te ise büyümeyi adım atmayı genişlemeyi öğreneceksiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim.

YÜKSELEN YAY/YAY

Sevgili yaylar son üç aydır ikili ilişkiler ve evlilik konuları gündeminizde. Marsın burada retro yapması, geçmişten gelen İlişkileri yada bu ilişkileri düzenlemeyi, yanlışınızı görmeyi ve tamir etmeyi gösterdi size. Ehh bu süreç çokta iç açıcı değildi belkide. Şubat itibarı ile artık bu etki bitiyor. Boğa ve akrep tutulmaları bu yıl size, bilinçaltı korkularınızı gösterdi. Adeta kendinizle yüzleştiniz, bazılarınız sağlıkla ve iş düzeni ile uğraştı. Bazılarınızın sırları açığa çıktı yada ihanete uğrayan siz oldunuz. İnziva ya çekilip biraz da kendinizle yüzleştiniz.

Mart itibarı ile parasal alanlarınıza yeni bir bakış açısı ve enerji gelecek. Uzun süredir bu alanlarda sıkıştınız artıl yeni bir bakış açısı, yeni yatırımlar zamanı. Para ile ilgili kök inançlarınız tümden değişecek. Sorumluluk alanınıza baktığımız zaman ise, mart itibari ile kökeriniz, eviniz aile ve yuvanızla alakalı olacak. Bu süreçte ev kurabilir, evin ve ailenizin sorumluluğu almak zorunda kalabilirsiniz. Bazı aile büyüklerinizle tartışmalar yaşayabilir, yada onlarla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.

Mayısa kadar ki süreçte ise, şans ve fırsatlar gezegeni jupiter sizin aşk alanınızı aydınlatacak ve size bu konuda şans ve fırsatlar getirecek. Bebek bekleyenler müjde alabilir. Mayıstan sonra yıl sonuna kadar ise, iş ve çalışma alanlarınızdan çalışma arkadaşlarınızdan fayda görebilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim.

Sevgi ve şifa ile....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR