Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

12 Şubat Gökyüzü Gündemi

12 Şubat Gökyüzü Gündemi

Merhabalar efendim, bu hafta bol hava elementi etkisi altında olacağız. Pluto mars ve venüs bu hafta üçü bir arada olacak. Kova demek özgürlük demek. Bir başka açıdan ise, kalpten ziyade daha çok zihinsel mantıksal olaylar demek. Bu hafta daha çok mantıksal kararlar alabiliriz.

Salı günü Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Kova burcu genellikle toplumsal sorumluluk ve grup bilincini vurgular. Mars'ın etkisiyle birlikte, bireyler toplumsal konularda daha aktif olabilir ve gruplarla işbirliği yapma eğiliminde olabilir. Kova, insan hakları ve eşitlik konularına duyarlıdır. Mars'ın bu burca geçişiyle birlikte, bireyler daha fazla sosyal adalet ve eşitlik için mücadele etme arzusu taşıyabilir. Mars'ın etkisiyle birleşince, birey kendi fikirlerini özgürce ifade etme ve bağımsızlık kazanma arzusuyla hareket edebilir. Mars'ın hızlı enerjisiyle Kova burcunun yenilikçi doğası birleşince, ani kararlar almak ve değişikliklere açık olmak söz konusu olabilir.

Çarşamba günü yani sevgililer gününün gökyüzü enerjisine baktığım zaman çok beklenti içine gitmemek gerek diye düşünüyorum. Zira çarşamba günü ay venüs karesinin etkili. Ay, duygusal dünyamızı temsil ederken, Venüs ilişkileri, sevgiyi ve güzellikleri simgeler. Bu kare açı, duygusal ve ilişkisel düzeyde gerilim ve zorluklara işaret edebilir. Ay ve Venüs arasındaki kare, romantik ilişkilerde anlayış zorluğu getirebilir. İki gezegen arasındaki gergin dinamik, sevgi ve ilişkilerde uyumsuzlukları simgeler. Venüs, maddi değerleri ve güzellikleri temsil ederken, Ay duygusal dengeyi ifade eder. Bu kare açı, maddi ve duygusal alanlar arasında denge kurmakta zorlanma eğilimini gösterebilir. Venüs, estetik ve güzellikle ilişkilidir. Bu kare açı, kişinin kendi güzellik algısında veya çevresindeki estetik konularda zorlanma eğilimini gösterebilir.

Bu sebeple o gün çok beklenti içine girmeden geçirelim sevgi gününü.

Hepimize mutlu bir hafta dilerim.

Sevgi ve şifa ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR