Şule Taşkıran

Şule Taşkıran

Sağ Salim

Sağ Salim

Günaydın! Ne kadar da yakışıyor bu söz sabahlara ; hiç düşündünüz mü günaydın demenin anlamını, tüm içtenliğiyle süslütazelik, kedere bulaşmamış , bebek saflığında bir güzellik, ne merhabanın soğukluğu, ne elvedanın burukluğu hiç biri ile kıyaslanamaz onunla, şimdi gönülden kalbe seslenen bir duyguyla GÜNAYDIN…..

Hayat tüm zorluklara rağmen yaşamaya değer,

Unut geçmişin sana yaşattığı üzüntüleri,

Zaferi, yaşamak istiyorsan asla pes etme çünkü,

Umut olduğu sürece mutluluk hep vardır,

Rüyalar gerçek olmasa da içindeki sevgi hep seninle olacaktır.

Bu yazımı içimizi ferahlatan bir şiir ile devam etmek istedim fakat rastgele bir şiir değil baş harflerinden anlaşılacağı gibi herkesin kalbinde bu yorum oluştuğunda yüzlerde oluşan gülümseme ile birlikte bir ohhhh deniliyor evet işte o huzur… Gerisi teferruat…

Demek ki kendimize odaklanacağız, insanlar gelir gider sen zihnini kontrol etmezsen başladı eder. Bazen kalbini kıran şeyler vizyonunu düzeltebilir, yalnızlık kendini geliştirmeye başladığında ödediğin bedeldir. Gurur duy kendinle atlatamayacağını düşündüğün günlerden sağ salim çıktın. Herkes seni sevmek zorunda değil hayat bu, insanlara her şeyimizi anlatmamalıyız çünkü bazıları umursamaz , bazıları da başarısız olmamızı istemez. Hayatta mutlu olmanın püf noktalarından belki de en önemlisi seni yalnız hissettiren kişilerden uzak durmaktır, hiç bir ilişkinin olmaması seni kötü hissettiren bir ilişkiden daha iyidir. Öyleyse; herkesten, her şeyden önce Ben olmalıyız yoksa Biz olamayız… Sizce ?!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Şule Taşkıran Arşivi
SON YAZILAR