Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Yalanlara doyduk

Yalanlara doyduk

Afrin’e yapılan “Zeytin dalı harekatı” ile artık bütün dünya  ABD’nin teröristlere yardım ettiğini açıkca görmektedir. Şimdiye kadar Türkiye ile müttefik olduğunu söyleyen ABD’nin, bazen el altından ve bazen de alenen terör örgütüne destek verdiği belgelerle ispat edilmiştir.

Artık dünya biliyor ki ABD yönetimi, terör örgütü PKK/YPG'ye binlerce TIR dolusu ağır silah, roket, araç ve mühimmat yardımı yaptı. 5 bin tır gibi korkunç bir rakamın zikredildiği silah yardımları ile kahraman Mehmetçik şehit ediliyor.

Türkiye’nin müttefiki olduğu söylenen ABD’nin yardımı ile silahlanan hain terör örgütleri de  Kilis’e, Gaziantep’e, Reyhanlı’ya, Hatay’a ABD’nin verdiği roketler atılıyor. Her ne kadar yalanlamaya çalışırlarsa çalışsınlar  şimdilik ABD yalanında değişen bir şey yok.

 Ama  unuttukları bir şey var. Artık karşılarında kararlı bir Türkiye olduğunu görmezden gelemezler. Bundan önce Türk askerinin başına çuval geçiren ABD’liler  bu defa Türk askerinin başına çuval geçiremeyecekler. Yapmak istedikleri plan ve  o çuval kendi başlarına geçecektir.

42 gündür devam eden “Zeytin dalı harekatı”  Türkiye’nin Suriye’yi işgal harekatı değildir. Türk Silahlı Kuvvetleri Türkiye’nin bekası, bölgenin güvenli ve huzurlu hale gelmesi için operasyona başlamıştır. Bu Türkiye’nin uluslar arası hukuka uygun bir kararıdır. Kendi sınır güvenliğini sağlamak O’nun en doğal hakkıdır.

Türkiye’nin başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu’nda Mehmetçik destan yazmaktadır. ABD’nin PKK/YPG terör örgütüne her türlü silah ve mühimmat yardımına rağmen Mehmetçik bölgeyi teröristlerden temizlemektedir. Hiçbir sivile zarar gelmeden yürütülen bu harekat, dünya savaş tarihine geçecek inceliklerle doludur.

Ancak başta ABD olmak üzere şimdiye kadar müttefik olarak gördüğümüz Avrupa ülkelerinin iki yüzlülüğüne ve yalanlarına doyduk. Çifte standart politika izleyen bu ülkelerin

Söyledikleri yalanlar ve yaptıkları kaypak politikalara karnımız doydu. Türkiye’nin Türk’ten başka dostu olmadığı bir kere daha ve açıkca görülmüş oldu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR