Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Unutmayacağız

Unutmayacağız

İnsanın en büyük özelliklerinden biri de unutmasıdır. Olduğu zaman insanın içini yakan bazı olaylar zaman içerisinde küllenir ve hatıralarımızın bir köşesinde ve tozlu raflarda yerini alır. Ancak bazı şeyler vardır ki unutmayacağız ve unutturmayacağız.

6 Haziran 2015  genel seçimin ardından günümüze kadar aradan geçen bir buçuk yılda meydana gelen çeşitli terör olaylarında  750 şehidimiz ve 502 de sivil kaybımızın olduğunu unutmayacağız.

Özellikle de 1 Kasım seçimlerinin ardından ülkemize karşı yapılan terör olaylarının bir tek amacı vardır, o da ülkemizin ilerlemesinin önünü kesmek ve pes etmemizi sağlamak. Çünkü büyüyen bir Türkiye istemeyen ABD ve Avrupa ülkeleri, bizim sadece onlara hizmet etmemizi istemektedir.

Son bir yıl içerisinde artan terör olayları ve ülkemiz ekonomisine karşı başlayan sinsi hareket, bizleri sallasada yıkamadı. Bunun üzerine Güneydoğu ve Suriye’de, Irak’ta artan PKK tehditi devreye sokuldu. Karadeniz kıyılarında taşeron DHKP-C devreye girdi.


Suriye’de yaşanan iç savaşın ardından ülkemize akın eden 3 milyon mülteci işin tuzu biberi oldu. Her platformda insan hakları savunuculuğunu kimseye bırakmayan sözde medeni Avrupa mazlumlara sadece sırtını döndü.

Her zaman Türkiye’nin müttefikiyim diyerek ahkam kesen ABD’nin sınır ötesi hareketlerde PKK’nın kolu PYD ile işbirliği yapması ve onlara silah dahil her türlü mühimmat sağlaması, batının iki yüzünü açıklıkla göstermektedir.

Bütün bunlara ek olarak 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde ABD ve batının akıl almaz sessizliğini hiç birimiz unutmayacağız. Hain FETÖ’cülere kucak açan veya sığınma hakkı veren Batı, çirkin haçlı yüzünü bir kez daha göstermiştir.

16 Nisan referandumu öncesinde  Almanya, Fransa, Avusturya, İngiltere bir “Haçlı Zihniyeti” edasıyla Bakanımızı alıkoyması, uçaklarımıza iniş izni vermemesi, halkımızla kucaklaşmamıza engel olmalarını yine hiç birimiz unutmayacak.

16 Nisan referandumunda korktukları başına gelecek ve “evet” oyları ile yeni bir Türkiye’nin yolu açılacaktır. Bu güzel ülkede yaşayan 81 milyon Türk olarak bizleri kendilerine mahkum etmeye çalışan, ülkemizi terör ve kaos ortamına sürüklemek isteyen bu haçlı zihniyetine izin vermeyeceğiz.

ABD, Avrupa ve haçlı zihniyetinin taşeronları PKK,PYD, FETÖ gibi adı hangi alfabetik harflerle başlarsa başlasın bütün terör örgütlerini millet olarak tek tek ezerek, yeniden büyük Türkiye’yi hayata geçireceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR