Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

TORKU Doğrudan Döner zirvede

TORKU Doğrudan Döner zirvede

En büyük çiftçi kuruluşlarından biri olan ve PANKOBİRLİK bünyesinin ulusal markası TORKU tarafından açılan Doğrudan Döner restoranlarından bir yenisi daha hizmete açıldı. İlki Valilik karşısında açılan TORKU Doğrudan Döner restoranlarının iki adeti de Ankara’da açılmış olup son olarak iş merkezlerinde açılan şube ile damak tadını sevenlere hizmet vermeye başlamıştır.

Tamamen yerli ürünlerden ve Panagro Et ve Et Ürünleri tesislerinde veteriner kontrolünden geçirilen etlerden gıda mühendislerinin denetiminde hazırlanan etlerle hizmet vermekte olan Doğrudan Döner restoranları, vatandaşlarından yoğun ilgisine cevap vermeye çalışmaktadır.

Hijyenik ortamlarda ve doğallık, kalite ve lezzet standartlarından taviz vermeden sarılan TORKU döner, Konya Şeker’in açtığı Döner Restoranlarıyla üreticiden tüketiciye aracısız ve kalitesine göre en uygun fiyatla  vatandaşlara ulaşmaya çalışacaktır.

Üretiminde gurmelerin fikir ve tavsiyelerinin alındığı TORKU Doğrudan Döner’in içerisinde bulunan malzemeler, kendine özgü soslarla hazırlanıyor ve marine edilerek iki gün bekletildikten sonra et döner olarak tüketicilerin damak zevkine uygun bir şekilde servis ediliyor.

Hizmet sloganını “Lezzeti Zirvede, Kalitesi ve Doğallığı Garantide” olarak belirleyen TORKU Doğrudan Döner, içerisinde bulunan kuzu etinin de lezzetiyle, fiyat ve kalite performansı açısından tüketici memnuniyetini sağlamayı hedefliyor.

Konsept olarak tasarlanan ve iç tasarımı ile yemek sunumunun bütün şubelerinde aynı standartlarda olması planlanan TORKU Doğrudan Döner Restoranları tüketiciye; nezih, ferah ve pırıl pırıl bir ortamda açık mutfak özelliğiyle hizmet vermeye büyük özen göstermektedir.

Konusunda büyük bir açığı kapatmayı amaçlayan TORKU Doğrudan Döner, gerek hazırlanışı, gerek sunumu ve gerekse de iç donanımı ile herkese örnek olacak bir geleneği de başlatmıştır. Şimdilik Franchise vermeyi düşünmediklerini ifade eden TORKU yönetimi, halkımızın sağlıklı ete ve her zaman aynı kaliteye ve  leziz  damak tadına uygun   ürünler ile kendi bünyelerinde yeni şubeler açmaya çalışacaklarını ifade ettiler.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR