Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Teröre karşı kenetlenelim

Teröre karşı kenetlenelim

Ülkede kardeşi kardeşe düşürmek ve kırdırmak, kardeş kavgası çıkarmak, insanları çeşitli nedenlerle böldürmek isteyen hainler, dağda kahraman silahlı kuvvetlere ve ovada da Türk yargısına hesap vermektedir.

 

HDP’li milletvekillerinin tutuklanmalarından sonra gün teröre karşı milletçe tavır alma ve kenetlenme günüdür. Milletçe kenetlenerek şer güçlerin kardeşi kardeşe düşürme ve aziz vatan toprağında nifak ve fitne tohumları ekilmesine izin vermeme günüdür.

 

Aslında tam da şimdi Konya’da bulunan STK’ların bir araya gelerek ortak bir çağrı ile teröre karşı durulması ve terörün lanetlenmesi gerekir. 15 Temmuz olaylarından sonra oluşan milli ruh ayağa kalkan millet iradesinin, birlikte yaşama kararlılığı ve bağımsız yaşama ülküsünün tezahürüdür. Yüce Türk milletinin kıymetli evlatları en zor zamanlarda bile  kader birliği ederek aynı safta dua etmiş, birbirinin umudu olmuş ve vatanın selameti uğruna tek ulus, tek devlet, tek dil ve tek bayrak için şehit olmuştur.

 

Hiç şüphesiz yaşanılan zaferlein temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan sevgisi ve özgürlük tutkusu bulunmaktadır. Bugünde terör örgütüne karşı vatan, bayrak ve milletin bölünmez bütünlüğü ve birlik beraberlik içinde yaşamak adına şehit mertebesine ulaşan şehitlerimize saygılı olalım ve onları bir bütünlük içinde analım.

 

Ülkemizde her gün polis, asker ve sivil demeden hayatlarına kastedilen her türlü terör olayını kınıyoruz. Dünyada en ulvi ve kıymetli olan insan canıdır. Yüce dinimizde ‘Bir cana kıyan bütün insanları öldürmüş gibidir.’ diyor. İnsanımızı, polisimizi askerimizi şehit eden insanlık dışı her türlü terörü ve teröristler ile onlara yardım ve yataklık edenleri  kınıyoruz, lanetliyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi