Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Temizlik içeriden başlamalıdır.

Temizlik içeriden başlamalıdır.

Hepinizin bildiği gibi tüm yurt genelinde olduğu gibi Konya’da da FETÖ operasyonları devam etmektedir.Konya Valiliğinin son yaptığı açıklamaya göre Konya genelinde kamu çalışanlarından 3 bin 228 kişi açığa alınmış ve bunlardan 866 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

                                                        

Açığa alınan ve tutuklananlar arasında ilim adamları, hakimler, savcılar, polisler, öğretmenler ve diğer kamu çalışanları vardır. Ayrıca son günlerde FETÖ’nün para ayağı üzerine yoğunlaşan operasyonlar sonucunda iş adamları da gözaltına alınmıştır.

 

OHAL ve olayın gizliliği yönünden esnaflara yönelik FETÖ operasyonları konusunda fazla bilgi sahibi olma imkanımız yok. FETÖ’ye para aktaran, bu yapı içerisinde yer alarak gerek eğitimde ve gerekse ticaret hayatında etkin olan kişiler ve kurumlarla ilgili neler yapılıyor fazla bilgi sahibi değiliz.

 

Ancak yapılan açıklamalarda mağduriyete büyük özen gösterildiği, insanların belgesiz bir şekilde yaftalanmadığına dikkat çekilmektedir. Anlayacağınız “at izi ile it izi” ayrımı büyük bir titizlikle yapıldığı görülmektedir. İnsanları boş yere suçlamamak adına aynı kişinin durumu birkaç yerden teyit alınarak ona göre hareket edildiği söylenmektedir.

 

FETÖ hain yapılanmanın siyaset ayağında da Konya’dan Ilgın Belediye Başkanından başka birkaç belediye meclis üyesi dışında fazla bir gözaltı olmamıştır.Ancak Ak Parti’nin kendi teşkilatlarına gönderdiği talimatlara bakarak henüz teşkilatlarda tam bir çalışmanın başlamadığını görebiliriz.

 

Vatandaşlar FETÖ hain yapılanmasının siyasi partilerde de yapılanma olasılığını düşünerek buralarda da neler yapıldığını görmek istiyor. BU konuda Ak Parti’ye büyük görevler düşüyor. Kendi teşkilatı içerisinde bulunan FETÖ’cüleri bir an önce ayıklayarak rahatlamak durumundadır.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR