Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Oyuna gelmeyelim

Oyuna gelmeyelim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından sıkca söz ettiği “Darbe tehlikesi henüz geçmedi” sözünün doğruluğu son olarak Rusya’nın Türkiye Büyükelçisine yapılan kalleş suikast göstermektedir.

 

Hain FETÖ’cülerin pusuda beklediği, devletin açıklarını aradığı ve ülkeyi kaosa sürüklemek için her şeyi yapacağı açıkca belli olmuştur. Rusya ve İran’la olan ikili yakınlaşmamızı ve ülkelerimiz arasındaki buzun erimeye başlaması malum çevreleri son derecede rahatsız etmiştir.

 

Hain FETÖ’yü kullanarak kendisine uydu bir Türkiye yaratmak isteyen Amerika ve Avrupa ülkeleri, artık teröre ve teröristlere açıkca destek vermektedir. Ancak yine Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Yükseklerden gelen bir karar vardır” ve terör bu ülkelerin ayağına dolaşmaktadır.

 

Son olarak Almanya’nın Berlin şehrindeki Noel pazarına yapılan terörist saldırı bunun en açık delilidir. Kendi gözündeki kütüğü göremeyen Almanya, bizlere insan hakları dersi vermektedir. Ama bilmiyorlar ki, terör öyle bir beladır ki, en sonunda kendisini besleyen elide yer.

 

Hain FETÖ’cüler, köşeye sıkışmanın ve her türlü bilgi ve belgelerin emniyet güçlerimizle açığa çıkarılmasının telaşı ile kudurmuş gibi etrafa saldırmaktadır.İnsanlarımızı huzursuz etmek, onları tedirgin etmek gibi alçakca ve haince yollara baş vurmakta ve bunun içinde alçakca eylemler gerçekleştirmektedir.

 

Büyük Türk Milleti, üzerinde oynanmak istenen oyundan ve hainlerin kirli emellerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda kurtulmaya çalışmaktadır. Kamuda ve özel sektörde bir çok FETÖ mensubu veya yardakçıları tasfiye edilerek huzurlu bir ülke için kesin ve emin adımlar atılmaktadır. Oyuna gelmemek ve hainlerin oyununu boşa çıkarmak en büyük görev ve sorumluluğumuzdur.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi