Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Nerede sizin adalet anlayışınız?

Nerede sizin adalet anlayışınız?

CHP’nin başlattığı “adalet” yürüyüşünde 23. güne gelindi. Adalet denilerek başlayan bu yürüyüş zaman içerisinde anlamını kaybederek bambaşka bir hal almaya başladı. CHP’lilerin adına adalet dedikleri bu yürüyüş terör örgütü yandaşlarının da katılımı ile  konunun adalet olmadığını da herkes görmüş oldu.

 

Kahraman silahlı kuvvetlerimizi şehit eden eli kanlı PKK’nın siyasi temsilcilerinin katılımı, yıllardır başımıza bela olan DHKP-C’lilerin destek vermesi ve gezi olaylarında ortaya çıkan sözde artistlerin ve akademisyenlerin  aynı safta yer alması herkesi derinden yaralamıştır.

 

Yürüyüşün başında destek veren  CHP’li vatandaşlarımız bile zaman içerisinde yürüyüşün anlam ve önemini kaybettiğini görerek bu desteklerini çekmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu CHP’liler gelinen bu duruma isyan etmektedir.

 

Sadece birkaç ağacın kesilmesini bahane edenlerin yaptığı ancak daha sonra devlete büyük zararlar veren gezi olaylarının bir benzeri yeniden sahnelenmektedir. Özellikle HDP’nin de CHP’liler ile kolkola yürüyor olması herkesi isyan ettirmektedir.

 

Artık meselenin sadece “adalet” isteği olmadığı, vatanın birlik ve bütünlüğüne karşı bütün şer odaklarının bir araya gelmesi söz konusudur. CHP’de bu tezgaha maalesef ortak olmaktadır.

.Samimi duygularla, yüreğinde vatan ve millet sevgisi olan, bu yürüyüşe destek veren vatandaşların da bu yürüyüşün amacının “Adalet” olmadığını artık net bir şekilde görmelerini umut ediyorum.

 

Ülkemizin ilerlemesi ve gelişmesini istemeyen bütün odakların açık veya kapalı desteği ile sürdürülen “adalet” temalı bu yürüyüş, bu  insanlarımızı birbirinden koparmayı ve ayrıştırmayı hedefleyen ihanet hareketleri, geçmişte olduğu gibi amaçlarına ulaşamayacaklardır.

 

HDP ile kolkola yürüyenler milletimize bunun cevabını veremeyeceklerdir. Evlatlarına daha doyamadan toprağa veren şehit aileleri bu yürüyüşü yapanları ve katılanları hiç unutmayacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR