Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Konu parti meselesi değil

Konu parti meselesi değil

16 Nisan tarihinde yapılacak olan referanduma bir aydan az bir zaman kaldı. Ancak referandum için Ak Parti’den başka hummalı bir çalışma yapanı göremiyoruz. Diğer partiler olayı sadece birkaç salon toplantısından öteye taşıyamadılar.

 

Ancak referandum için çalışmayanlar referandumu bir parti meselesi gibi kamuoyuna sınmaktalar. 16 Nisan’da yapılacak referandumda milletvekili seçmeyeceğiz. Ayrıca desteklediğimiz partinin barajı geçip geçmemesi gibi bir kaygıda yok. 16 Nisan’da mesele Türkiye meselesi.

 

Referandumun hayır cephesini oluşturanlar, özellikle MHP’yi yıpratmaya çalışmaktalar. Oysa Devlet Bahçeli, tam bir devlet adamlığı örneği göstermiştir. Keşke hayır cephesinde yer alanlarda da bir gram kadar Devlet Bahçeli gibi vatanını sevselerdi.

 

Daha düne kadar birbirinin ardından atan CHP ve HDP, elele vererek hayır kampanyasında birlikte hareket ediyorlar. Bunlar değil miydi 6 Haziran sonrasında  Cennet ülkemi kaosa sürüklemek isteyenler?  CHP- HDP hükümeti kurma yetkisini bize verin 5 dakika da kurarız demediler mi? Bunların meselesi Türkiye ve geleceği değil, bunların derdi Türkiye'nin önü açılmasın, güçlü bir ülke olmasındır.

 

Buradan muhalefete seslenmek istiyorum. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı olmak ve bu ülkeyi yönetmek istiyorsanız önümüzde bir seçim olacak. Referandumda evet çıkarsa ki çıkacak. İşte o zaman sizinde Cumhurbaşkanı olmak gibi bir durumunuz olabilir.

 

İşte o zaman Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıkaracağınız adayınız kim olacak? 2019 seçimlerinde muhalefetin adayını şimdiden merak etmeye başladık bile. Ama şu da bir gerçek ki, muhalefet partisi erimeye başladı. Yanlış siyasetçi ve siyasetler sonucu günden güne de eriyecekler gibi görünüyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR