Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

İyi Parti’nin durumu ve aday adayları

İyi Parti’nin durumu ve aday adayları

Meral Akşener’in Genel Başkanlığında kurulan İyi Parti, tüm yurtta olduğu gibi Konya’da da çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Son olarak Cumhurbaşkanlığı adaylığına başvuran Meral Akşener üç gün içinde 234 bin imzayla adaylığını resmileştirdi.

Türk siyasi hayatına yeni bir soluk getiren İyi Partili vatandaşlar,  Meral Akşener’in  Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gerekli yüz bin imza için seçim kurullarının önüne ilk günden itibaren koşarak gitmiş ve bazı karşı söylemlere kulak asmadan imzalarını atmışlardır.

Akşener’in Cumhurbaşkanlığına adaylığı ile ilgili süreç bir kere daha göstermiştir ki, bizim insanımız açıktan da olsa kapalı da olsa kimden gelirse gelsin iradesine yapılan müdahalelere pabuç bırakmamakta ve her zaman mağdurun yanında olmaktadır.

24 Haziran seçimlerine yoğun bir  şekilde hazırlanan İyi Parti’nin 24 Haziran’da nasıl bir başarı göstereceğini sandıklardan çıkan sonuç gösterecektir. Vatandaşların da İyi Parti’ye yaklaşımları olumluluk göstermekte, siyasette yeni bir kana ihtiyaç olduğu dile getirilmektedir.

İyi Parti’ye aday adaylığı için başvuran Nazmi Sırıt, Nurdoğan Okur, Fahrettin Yokuş, Burak Parlak, Ali Durmazer, Şakir Berber, Mevlüt Arslan, Derya Ergülcü  gibi tanıdığımız isimler bulunmaktadır. Özellikle Nazmi Sırıt ismine Konyalılar aşinadır. Bundan önce Anavatan Partisi’nin il başkanlığını yapmış olan deneyimli siyasetci, İyi parti’nin oylarına olumlu katkılar sağlayacak vasıf ve kalitededir.

Şu anda ismini bilmediğimiz veya basına yansımayan aday adayları da vardır. Benim ilk aklıma gelen ve basına yansıyan  isimleri yazdım. Diğer aday adayları kusura bakmasınlar lütfen. Bir de şayet diğer aday adaylarının isimlerini bilemiyorsak biraz da kabahat onlarda olmaz mı?

İyi Parti, siyasetin Konya tarafından sevilen bir çok simasını bünyesine katarak 24 Haziran seçimlerine adım adım yaklaşmaktadır. Yeni bir parti olmanın, yeni bir heyecana sebep olmanın ve gerçek bir  ana muhalefetin olmadığı bir siyasi ortamın kıymetini bilerek çalışmalarına daha bir hız verecek olursa kazanmaması diye bir şey yoktur. Önemli olan çalışmak ve vatandaşa kendini iyi anlatmaktır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR