Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hepimiz Mehmetçiğiz

Hepimiz Mehmetçiğiz

20 Ocak’ta başlayan ve devam etmekte olan “Zeytin dalı” harekatı büyük başarılarla devam etmektedir. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri sahada efsaneler yaratırken, vatandaşlarda kahramanlara manevi destek vermek ve Kahraman ordumuzun yanında olduklarını göstermek için ellerinden geleni yapmaktadır.

Bugün olduğu gibi tarihte de acıyla bilenen, sabırla yoğrulan ve evlatlarıyla sınanan Türk kadınları, Mehmetçiğe örgüler örmekte ve onlara ev yemekleri yapmak için adeta birbirleriyle yarışmaktadır. Gençler ve yürüyebilen herkes askerlik şubelerine müracaat ederek askere gönüllü olarak gönderilmek için dilekçeler vermektedir.

Vatandaşlar Afrin’e gitmekte olan askeri konvoylara ellerinde Türk bayrakları ile coşkuyla uğurlarken, evler Türk bayrağı ile donanarak birlik ve beraberlik olgusu pekiştirilmektedir.

 Türk milletinin yüksek varlığına nereden bir tehlike gelecek olsa, işte o vakit biz Türk

Milleti olarak kadını, erkeği, genci ve ihtiyarı ile  vatanının ve bayrağının yanında her daim hazır bekleriz.

Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne göz diken hain terör örgütlerine karşı verilen kahramanca mücadeleyi millet olarak içimizde hissetmenin güzelliğini yaşıyoruz. Ülkemizin bütünlüğü ve birliği için hepimiz adeta birer “Mehmetçik” gibi  görev beklemekteyiz.

 Bir asır önce vatan müdafaasında, Çanakkale’de, Sarıkamış’ta, dün 15 Temmuz'da olduğu gibi, aynı inançla bugün de Afrin’deki Mehmetçiğimiz için bir olduk. Unutulmamalıdır ki bu ülke başka ülkelere benzemez. Bu ülkenin her ferdi Türk ordusunun doğal askerleridir.

 Bizler, 'Vatan sağ olsun' diyen kınalı kuzular yetiştirdik ve yetiştirmeye devam edeceğiz, Bu vatan uğrunda, ardına bakmadan yollara düşen, şimşek gibi çakan, sel gibi coşan, huduttan hududa sel olup koşan gözü pek evlatlarımız ile gurur duyuyoruz. İnanıyoruz ki Afrin'de de barış, güven ve huzur dolu günler yakındadır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR