Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

HDP’ye kırmızı kart

HDP’ye kırmızı kart

Artık bıçak kemiğe dayandı. Sadece teröre destek vermekle kalmayıp, onları arka bahçeleri olarak ilan eden, terörist cenazelerine giderek arzı endam eden, eli kanlı katil teröristler için taziye de bulunan HDP, çoktan kırmızı kartı hak etti.

 

Yıllardır siyaset diyerek insanları kandıran, demokrasi maskesi altında bölücülük yapan, insanları kutuplaşmaya sevk eden, yüce Meclis’te ceylan derili koltukta oturarak vatandaşın vergileri ile maaş alıp yiyen HDP, kırmızı kart ile Meclis dışına çıkartılmalı.

 

Amaçları ve düşünceleri sadece ortamı germek olan, eli kanlı örgüt teröristleri için gerilla tabiri kullanan,Meclis’in çalışmaması için ellerinden geleni yapan, ülkemi yurt dışındaki yandaşları ile beraber şikayette bulunan HDP, kırmızı kartı çoktan hak etti.

 

Meclis’te namusu ve şerefi üzerine millet menfaatini koruyacağına yemin eden ancak daha sırasına oturmadan yeminini unutan namus ve şeref kavramından uzak HDP, acılar, gözyaşları ve sıkıntılara sebep olduğu için kırmızı kart görmelidir.

 

Yıllardır ülkemin insanına acılar çektiren, binlerce insanın hayatını kaybetmesine  ve  kahraman güvenlik güçlerinin şehit olmasına sebep olan eli kanlı örgüt hain PKK’yı kınayamayan HDP, artık bu ülkenin partisi olamaz ve kırmızı kart ile oyun dışına çıkartılmalıdır.

 

Korku ve yıldırma ile bölge insanını sindirmeye çalışan, ipleri ve oynatıcıları yurt dışında bulunan, demokrasi adı altında istediklerini yapabileceklerini sanan, özerklik diye tutturarak bölünmemiz için zemin hazırlayan terör destekçisi ve besleyicisi HDP, kırmızı kart ile Türk siyasi hayatından çıkartılmalıdır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR