Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Hadi bayrak asalım!

Hadi bayrak asalım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın , Fırat’ın doğusuna yönelik olası operasyon hakkında “Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarıyla başlattığımız süreci çok yakında farklı bir aşamaya geçireceğiz” sözünün ardından heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Irak’ın kuzeyine yapılan pençe harekatı ile birlikte Kahraman Güvenlik Güçlerimizin etkisiz hale getirdiği terörist sayısı 80’i geçti. Şimdiye kadar teröristlerin girilmez denilen Kandil’e yapılan saldırılar ile hainler inlerinde vuruldu.

Şimdide Fırat’ın doğusuna yapılacak olan harekatla hain PKK terör örgütü yok edilecektir. Ancak kahraman güvenlik güçlerimizin yaptığı bu harekatlara bizlerde evlerimize ve işyerlerimize bayrak asarak destek vermeliyiz.

Siyasi partilerin veya sivil toplum kuruluşlarının da destekleyeceği bir kampanya ile hepimiz Türk bayrağını asmalıyız. Bundan önceki harekatlarda görüldü ki,  bin yıldır düşman çiğnememiş Türk yurdunun insanlarının  vurdum duymaz hali oldukça şaşırtıcıydı. İnsanlarda coşku yoktu.

Ancak bu bir derbi maç olsaydı bu durum yaşanır mıydı? İnsanlar coşkuyla boğazı yırtılırcasına avazı çıktığı kadar bağırır,klaksonlar çalarak, araçların camından sarkarak, takımının bayrağını sallayarak, hayatını hiçe sayarlardı.

Trafiği kapatan araç kuyruklarında avazı çıktığı kadar bağıranlar şimdi ev veya işyerlerine bir Türk bayrağı assınlar. Hıristiyan bayramı olan Noel’de günler öncesinden camlarını süsleyen, kapılarına süs asan esnaflarda şimdi Türk bayrakları assınlar.

Fırat’ın doğusuna yapılacak olan harekata destek için hepimiz Türk bayrağı asmalıyız. Konya adeta kırmızı renge dönmeli ve avazımız çıktığı kadar “Türkiye” diye bağırmalıyız. Böylelikle bayrak sevgimizin sözde değil yürekte olduğunu herkese göstermeliyiz.

Tuttuğu takımın ya da partinin bayrağını evine,işine ve arabasına asan kardeşlerim şimdi de hepimizin ortak değeri olan şanlı bayrağımıza önem gösterecek onu daima dalgalandıracaktır. Konya hiçbir zaman bayraksız şehir olmadı ve de olmayacaktır. Aziz şehitlerimiz için, kahraman gazilerimiz için ve harekata katılan kahraman Türk ordusu için her yeri bayraklarla donatalım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR