Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

“Evet” diyoruz

“Evet” diyoruz

Milletimiz bu hafta sonu yapılacak olan referandumda üzerine düşen vatandaşlık görevini yerine getirerek “evet” diyecektir.Yönetim sistemi ile ilgili önemli değişikliklerin yapılacağı anayasa değişikliği için vereceğimiz bu karar ile Türk milletinin şahlanışında da katkımız olacaktır.

 

Hafta sonu yapılacak olan referandumda vereceğimiz kararın hayati önem taşıdığını unutmamalıyız.Ülkemiz zor süreçlerden geçiyor. Hemen yanı başımızda haritalar değiştirilmeye çalışılıyor. Ümmetin son kalesi Türkiye, küresel saldırılarla ve onların terörist maşalarının tehditleriyle karşı karşıya bulunuyor.

 

 15 Temmuz darbe girişimiyle bunu başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Bizler, Türk milleti  olarak bu kritik süreçte milletimizin lehine olduğuna inandığımız yeni anayasa ve cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine destek veriyoruz, kalıcı istikrara kavuşacağımız için evet diyoruz.

 

Yeni bir darbe ile yüzleşmemek için devlet içindeki hain yapılanmalara artık izin vermemek için evet diyoruz. İşte bu yüzden siyasi ve ekonomik istikrarı sağlayacak güçlü bir sisteme ihtiyacımız vardır.  Bu sebepten güçlü bir Türkiye için yeni anayasa değişikliğine evet diyoruz.

 

 Yeni anayasa değişikliği ülkemiz için büyük bir şanstır. İlk kez siviller eliyle yapılmış sivil bir anayasaya kavuşacağız. Millet olarak bu şansı iyi değerlendirmeli ve asla kaçırmamalıyız.

Darbe anayasalarından çok çeken Türk milleti eline geçen bu şansı çok iyi kullanmalıdır.

 

Referandumda vereceğimiz evet oyları ile ülkemizin önünü açacağız. Ayrıca darbe anayasasından kurtulmak için de evet diyoruz. İstikrarlı bir Türkiye ve   güçlü bir ekonomi için  “evet” diyoruz. Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın istikbali ve mutlu ve müreffeh bir Türkiye için “evet” diyeceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR