Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Etrafımız ateş çemberi

Etrafımız ateş çemberi

PKK’nın Elazığ, Van ve Bitlis şehirlerinde gerçekleştirdiği kanlı terör hareketlerinden sonra IŞID belasının Gaziantep’te gerçekleştirdiği canlı bomba eylemi milletimizin yüreğinde derin pençe izler bıraktı.

 

Türkiye’yi dışarıdan darbelerle yıkamayacağını ve parçalamayacağını gören haçlı zihniyeti taktik değiştirerek haince, kalleşce ve alçakca eylemlere yönelmektedir. Artık ülkemiz üzerinde oynanan oyunları açık ve net bir şekilde görmeliyiz.

 

Ortadoğu’da güçlü bir lider ve güçlü bir Türkiye’yi içine sindiremeyen dış güçler ve bunların içimizdeki hain uzantıları, bu güzelim topraklarda iç savaş çıkarma telaşına düşmüşlerdir. 15 Temmuz gecesi hain FETÖ’cülerin gerçekleştiremediğini şimdi bununla paralel olarak hareket eden PKK ve IŞID yapmaya çalışmaktadır.

 

 

Ülkemizde huzur ve birlik hareketini içine sindiremeyenler çeşitli eylemlerle insanlara korku salmak gibi bir düşüncedeler. Aynı kişiler yurt dışında bulunan Türk vatandaşlarını da sindirme çalışmaları yürütmektedir. Türk bayrağını ülkesinde yasaklayan sözde medeni Avrupa ülkeleri, PKK’nın paçavrasına rahatlıkla izin vermektedir. Avrupa ülkelerinde adeta bir Türk-İslam düşmanlığı hortlatılmaya çalışılmaktadır.

 

 

Ülkemiz ekonomisinin gelişmişliğini içine sindiremeyen haçlı zihniyeti şimdi de ülkelerinde Türkiye düşmanlığını gündemlerine taşıyorlar. Avrupa'nın pek çok şehrinin havalimanlarında Türkiye'yi karalayan afişler asılıyor, kötü reklamlar yapılıyor. Propaganda öyle fena noktalara varmış ki, bir Avusturyalı, bir Alman, İngiliz, İspanyol, Fransız, Türkiye'ye gelmek için gittiği havalimanında kış boyunca kurduğu tatil planlarından vazgeçebiliyor.

 

 

Dünyadaki hemen her türlü darbenin arkasında olmasıyla tanınan ABD’de durum hiç farklı değil. Buradaki gücü elinde bulunduran Siyonistlerce ülkemiz hakkında karalama kampanyaları devam etmektedir. Türkiye’yi yalnızlaştırmak ve Rusya ile olan iyi diyaloğların önüne geçmek isteyen ABD, terör örgütlerine ve içimizdeki bunların uzantılarına desteğe devam etmektedir.

 

Burada bize düşen en önemli görev, provokatörlerin kışkırtmasına kanmadan, birlik ve beraberliğimizi bozmadan, tek vatan, tek bayrak, tek toprak ve tek devlet ülküsünden ayrılmadan vatanımızı çok sevmektir. Bizim bu tür davranışlarımız onlara ve onların hain uzantılarına vereceğimiz en güzel cevaptır. FETÖ gibi PKK ve IŞID’da inşallah en kısa zamanda yok olup gideceklerdir.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR