Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Entrikalara boyun eğmeyeceğiz

Entrikalara boyun eğmeyeceğiz

Entrikalara boyun eğmeyeceğiz

Yeni siyasi oluşumların ortaya çıkmaya başladığı bu günlerde vatandaşlar kararını vermeye de başladı. Yeni bir siyasi oluşum yerine sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi üzerine  gelişen yeni siyasi akımlar hoş karşılanmamakta.

Memleketi tanımayan,gerçeklerini bilmeyen,ileriye dönük plan ve programı olmayan, fakat ne pahasına olursa olsun Recep Tayyip Erdoğan gitsin diyen yerli muhalefet , yine Türkiye'nin başına PKK , FETÖ gibi terör örgütlerini bela eden , gezi olayları gibi provokasyonları planlayan ve organize eden artık adını hepimizin bildiği dış güçler , bir türlü istediği ikbali ve rantı elde edemeyen bürokratlar,siyasiler,sivil toplum örgütü temsilcileri,iş adamları karenin sonunda da Recep Tayyip Erdoğan'ın Lütfi ile bir yere gelmiş çapsız eski siyasiler,bürokratlar.

Hepsinin derti aynı. Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Tıpkı 2. Abdulhamid  Han   gibi. İstiyorlar ki tarih tekerrür etsin. Ne olacak Recep Tayyip Erdoğan gidince ? Bir türlü vatandaştan istediği desteği bulamayan çapsız politikacılar vatandaşa rağmen iktidara gelecekler öyle mi?

Mazlum ümmeti Muhammed'in sesini her platformda yürekli bir şekilde dile getiren,mazlum ümmetlere korkusuzca ve yürekli bir şekilde sahip çıkan , katillerin yüzüne katil oldukların fütursuzca haykıran,dünya beşten büyüktür diyen bir yürekli sesi susturacağız öyle mi?

Bu milletin tarihinde gördüğü en büyük ekonomik,sosyal,kültürel değişim faaliyetini başlatan bu milleti devletler arenasında  itibarlı ve lider bir devlet yapan bir büyük lideri al aşağı edeceğiz öyle mi? Yok arkadaş! Tarih bu sefer tekerrür etmeyecek. Bu aziz millet her türlü entrikaya rağmen bu oyunu bozacak. Zira Osmanlı gibi kaybedecek geniş topraklarımız yok. Anadolu bizim sığındığımız son kale. Biz bu kaleyi ya İstiklal ya Ölüm! Diyerek koruyan aziz bir milletin ferdiyiz.

Bu sefer Anadolu’ya da reise de sahip çıkacağız. Bu oyunları hür iradesi ile  bu millet bozacak.  İlerleyen Türkiye'nin önünü kapamak isteyen dış güçlere ve onların içimizdeki  hain işbirlikçilerinin entrikalarına boyun eğmeyeceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR