Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Devlet Bahçeli

Devlet Bahçeli

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, özellikle son yıllarda yaptığı sürpriz çıkışlarla ülkemizin geleceği adına çok güzel hareketlere sebep oldu. Parti ve oy kaygısı duymadan sadece devleti düşünerek yapılan bu hareketler, herkesinde gönlünde yer yaptı.

7 Haziran seçimleri ile birlikte başlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli olumlu davranışları halen devam etmektedir. 24 Haziran seçimleri ile birlikte başlayan Cumhur İttifakı 31 Mart Mahalli seçimlerde de devam etmektedir.

Ak Parti ile kardeş partisi statüsünde başlayan birliktelik öncesinde yaşananları bir hatırlayalım isterseniz. 7 Haziran seçimlerinden sonra hiçbir partinin tek başına iktidar olmaması sonucu koalisyon çalışmaları devam etti.

Meclisin kilit partisi konumuna gelen MHP, o dönemde ülkemizi koalisyon hükümetlerinden kurtardı. CHP ve HDP’nin birlikte hareket ettiği blok karşısında duran MHP, her türlü makam ve mevkileri elinin tersi ile iterek bu koalisyona dahil olmadı.

Daha 7 Haziran akşamında “hayır” diyerek yönünü belirten MHP, CHP lideri Kılıçdaroğlu o dönemde, "Başbakan sen ol" dediğinde masaya yumruğu vurarak kirli oyunu bozdu. Ve ondan sonra her zaman kirli oyunları bozan adam oldu.

Şayet Devlet Bahçeli o günlerde makam hırsına katılarak “evet” demiş olsa idi ülkemiz şimdikinden otuz yıl geriye gittiği gibi, o zamana kadar yapılan bütün güzel icraatlarda yok olup giderdi. En azında devletin kilit noktalarında HDP’liler olurdu.

Ancak sadece devleti düşünen ve devlet için her türlü makam ve mevkiden vazgeçen Devlet Bahçeli, bu koalisyona dayanak olmadı ve 24 Kasım seçimleri yapıldı. Daha sonra da 24 Haziran ve şimdide 31 Mart mahalli seçimlerde Ak parti ile Cumhur İttifakında yer aldı.

Devlet Bahçeli’nin  icraatlarından memnun olmayarak MHP’den ayrılanlar İyi Parti çatısı altında bir araya geldiler. Oylarının düşeceği düşünülen MHP, 24 Haziran seçimlerinde bütün anketleri yanıltarak gerçek oyuna kavuştu.

Sadece devletin geleceğini ve bekasını düşünen, bunun için önüne serilen bütün makam ve mevkilerden vazgeçen gerçek bir devlet adamı olan Devlet Bahçeli, ülkemizin sigortası olarak siyasi hayatımızda her zaman var olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR