Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Bunları hak etmiyoruz

Bunları hak etmiyoruz

Karaman’da bir vakıfta görevli tarafından erkek çocuklarına yapılan tacizleri maalesef birileri savunmaya kalkıyor. Birileri bazı olayları kapatmaya, insanları sindirmeye ve  de korkutmaya çalışıyor. Berat can diye bir yavru öldürülüyor neden? Nasıl bir anne yavrusunun ölümüne imza atabiliyor?... Ve bu anne timsah göz yaşları ile nasıl çıkıyor toplumun karşısına... Evladına, yasak aşkını yaşamak için kıyan bu anneye ana denilebilir mi?

 

Diğer taraftan kadına karşı bir cinayet furyası aldı başını gidiyor. Caddenin ortasında araba duruyor kadın arabadan inerken kurşun yağmuruna tutulup öldürülüyor. Bir başka kadın evinde kurşunlanıyor. Bir başka kadın ise ayrıldığı kocası tarafından bıçaklanıyor.

 

Her gün şehit haberleri ile uyanır olduk. İnsanlar adeta televizyonu açmaya korkar hale geldi. Birileri bize şehit haberlerini alıştırmaya mı çalışıyor ne?  Kim bunlar? Gülmek bile gelmiyor içimizden... Bu cennet ülke ne hale getirildi farkında mıyız? Her gün ocaklar sönüyor, analar ağlıyor, eşler dul, evlatlar öksüz yetim kalıyor.

 

Bunları hak edecek ne yaptık ? Neden ülkem bunları yaşıyor ve yaşatılıyor. Ama tüm bu haberlerin son bulmasını, özlenen huzurun gelmesini, anaların yürek yangınının durmasını, çocukların babasız kalmasının son bulmasını  her şey den çok diliyor ve istiyorum...

 

 Tüm bu yaşananların bir an önce bitmesi gerçekten en büyük dileğim. Birde bu çocuklarımıza evlatlarımıza kıyanların en ağır cezalara çarptırılarak cezalandırılması... Rabbim ne olur dualarımı kabul et.Öyle bir fırtına çıkart ki ülkemin üzerindeki bu kara bulutları bir an önce dağıtsın.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR