Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Bu günler geçecek

Bu günler geçecek

Bu günler geçecek

Koronavirüs ile yapılan çok sıkı tedbir ve uygulamalar artık usul usul meyvesini vermeye başladı. Hastalığı yenenlerin sayısı hastalananlardan fazla olmaya başladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sözlerini işitince birey olarak umutlandım, mutlu oldum. Korona illetinden kurtulmak için sona doğru yaklaşmaya başladığımızı, virüsün artış hızının durduğunu, duraklama dönemine girmeye başladığını duymak hepimizi sevindirdi.

Yakın bir tarihte bu illetten kurtulacağız. Ramazan Bayramı sonrasında en geç Haziran ayında bu illetten kurtulmuş olacağız.

Elbette önlemlerimizi de alacağız bu arada. Tedbiri elden bırakmayacağız. Ülke olarak güzel bir sağlık politikası yürüttük. Sevindirici bir ortamdayız. Tüm Dünyaya örnek olacak bir sağlık politikasını yürüterek korona ile mücadele ettik.

Güzel günler yakın diyorum. Yeniden o güzel günlere döneceğiz.

Elbette ulus olarak bazı sıkıntıları yaşıyoruz ve bu sıkıntılı günlerden gelip geçeceğiz. İleride koronalı günleri anlatacağız belki de.

Bu günlerin en kötü yanı ekonomik olarak insanların mutlu olmadıklarıydı.

3 ay işten çıkarma olmadığı açıklandı ama ya daha sonrası nasıl olacak?

Ramazan ayına girdik. Bugün Ramazan ayının üçüncü günü. Tüm Müslüman aleminin oruçlarının makbul olmasını diliyorum.

Ailelerin ekonomik sıkıntı içinde olduğu ve evlerinden dışarı çıkamadığı  bu günlerde Ramazan ayı çok zor geçecek. Herkes şimdiden koronavirüs sonrasında ne olacağını düşünmeye başladı.

Allah herkese sabır versin. Yine de birlik ve beraberliğimizi bozmadan bu kötü günleri atlatıp güzel günlere kavuşmak dileğini yineliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR