Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Artık eski Türkiye yok

Artık eski Türkiye yok

Ramazan Bayramının ardından ülke gündemi kaldığı yerden devam etmektedir. Bayram süresince siyasiler arasında yaşanan yumuşama, yeniden hırçın siyaset olarak ortaya gelmektedir.

 

Yeni Anayasa çalışmaları, Suriyelilere verilmesi düşünülen Türk vatandaşlığı, yeni projeler ve çalışmalar ile gündem yine çok sıcak. Oturduğu yerden hükümet kurup hükümet yıkanlar şimdi de 14 yıllık tek başına Ak Parti iktidarlarını sarmayı düşünmekteler.

 

Ülke gerçeklerinden ve yaşanan siyasi gelişmelerden habersiz olan bu zevatlar, önce CHP ve MHP’yi düşürmek ve ardından da ele geçirdikleri parti ile yıllardır tek başına iktidar olan Ak Parti’yi bölmeyi amaçlamaktalar.

 

MHP ve CHP’deki çalkantılı dönemleri fırsat olarak gören bu tür zevatlar, bu partilerin yönetim  kadrolarına adamlarını sokmak, kısaca partileri ele geçirerek Ak Parti’yi yıpratmak istemekteler. Hani derler ya,  1 çivi nal düşürür, 1 nal at düşürür, 1 at meydan muharebesi düşürür, 1 meydan muharebesi ülke düşürür.

 

Aynen öyle de önce CHP ya da MHP’yi düşürmek istiyorlar. Ele geçirdikleri parti ile ülkenin sokak kavgalarına, anarşiye, teröre çekilmesini, istikrarsızlığa düşmesini sağlayacaklar. Tek başına iktidarda olan AKP’yi de bölerlerse gerisini halletmeleri zor olmayacak.

 

Lakin onların üst aklının düşündüğünün daniskasını Türkiye’yi yöneten üstün akıl düşünüp gereğini yapıyor. Türkiye’yi anarşiden, mafyadan, Ergenekon’dan ve de paralelden  bu üstün akıl temizledi.

 

Büyük başarılar elde edilen bölücü terörle mücadeleyi de bu üstün akıl yürütüyor. PKK’nın sadece bir terör örgütü olduğu sanılmasın. Arkasındaki 7 düvel Türkiye’yi bölüp dağıtmayı ve milletimizi yok etmeyi hedefine koymuş. Bunları artık komplo teorisi denilerek önemsiz göstermenin, kamufle etmenin imkânı yoktur. İsrail, ABD, Avrupa Birliği açıkça ve pervasız şekilde PKK’yı destekliyor, kolluyor, birçok unsurlarını ülkelerinde barındırıyor.

 

Artık açılan  ilerleme yolunu  tıkamaya, çığırı kapatmaya hiç kimsenin gücü yetmez. Bu zevatlar  eski Türkiye’yi boşuna hayal etmesin. Geçmiş olsun!

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR