Mustafa Ekmekcioğlu

Mustafa Ekmekcioğlu

Allah terörün ve teröristin belasını versin

Allah terörün ve teröristin belasını versin

Terörle kanlı yüzünü yine gösterdi. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısı ülkemizi ve ülkemiz insanlarını bir kere daha yürekten yaraladı. Terörün kanlı ve acımasız aynı zamanda hain yüzü bir kere daha kendini gösterdi.

 

İstanbul Atatürk Havalimanı dış hatlarda meydana gelen hain saldırı şimdilik sadece Türkiye’nin canını yaksa da, terörün kanlı ve çirkin eli tüm ülkelerin üzerinde dolaşmaktadır. Artık insanlarda terör korkusu oluşmaya başlamaktadır.

 

Daha geçtiğimiz aylarda İstanbul Taksim’deki bombalama eyleminin ardından Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen bu saldırı terörün ne kadar tehlikeli olduğunu göstermektedir.

Terör gün gelir kendisini besleyenleri, koruyanları ve gelişmelerine imkan tanıyanları da yakar.

 

İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılan hain saldırının zamanlaması itibariyle bunu söylüyorum. Türkiye’nin Rusya ve İsrail ile olan yakınlaşmaları ile bu bombalama eyleminin aynı zamana denk gelmesi, sizce tesadüf olabilir mi?

 

Türkiye’nin turizm kıyılarındaki orman yangınlarını söndürmeye çalışırken bu seferde Atatürk Havalimanı’ndaki bu saldırı hem de dış hatlarda ki bu saldırı sizce de anlamlı değil mi? Birileri ülkemize turist gelmesini istemiyor. Birileri bu nedenle terör örgütlerini kullanıyor. Ancak terör bir alevdir. Alevlerin ne yöne gideceği, kimi ne zaman saracağı önceden kestirilemez. Tüm ülkeler, bu alevlerin kendilerine ne zaman yöneleceğini ve nasıl saracağını korku içinde beklemelidir.

 

İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılan hain, kalleş ve şerefsizce saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum. Bu hain saldırı sonucu şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Allah terörün ve teröristin belasını versin.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Ekmekcioğlu Arşivi
SON YAZILAR