Havvanurla Helal Sofram

Havvanurla Helal Sofram

Rafeello Pasta

Rafeello Pasta

Merhabalar herkese güzel haftalar diliyorum. Tariflerimize tatlılarla devam ediyoruz. 

Malzemeler

400 ml krema

400 gr labne

2 poşet kremşanti

160 gr çikolata

3 yemek kaşığı Hindistan cevizi

4 paket burçak bisküvi

Bisküvileri ıslatmak için  1 su bardağı süt

Üzeri İçin

I çay bardağı Hindistan cevizi

Süslemek İçin

Raffaello çikolata

Yapılışı

Krema malzemelerini uygun bir kabın içine alalım ve mikserle 2 dakika kadar çırpalım.  160 gr beyaz çikolatayı benmari usulü eritip ılıdıktan sonra karışımın üzerine aktaralım ve karıştıralım. Daha sonra bisküvileri bir su bardağı süt ile ıslatıp uygun bir kaba dizelim.  Kremadan ekleyip düzgünce yayalım ve üzerine Hindistan cevizi serpelim.   1,2 saat dinlendirip servis edebilirsiniz. Servis etmek için aceleniz varsa 30 dakikada yeterli olacaktır. Bekledikçe lezzeti artıyor deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.  Haftaya görüşmek üzere sağlık ve esenlikle kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Havvanurla Helal Sofram Arşivi
SON YAZILAR