Havvanurla Helal Sofram

Havvanurla Helal Sofram

Esmer Bomba

Yeni bir haftadan herkese merhaba.
Umarım yeni yıl güzel başlamıştır ve öyle de devam eder. Yine çok beğenilen, tarifini kimseye vermediğim yeni bir lezzet şöleni ile karşınızdayım. Bu tarifi mutlaka deneyin ve misafirlerinizi kendinize hayran bırakın, çocuklarınızı mutlu edin çünkü damak çatlatan dedikleri bir lezzet. İnşallah pandemiden kurtuluruz ve eş, dost ve akraba davetlerimize en kısa zamanda kavuşuruz. Bu tarifle de misafirlerinizi şımartırsınız. O zaman fazla lafı uzatmadan o kadar övdüğüm tarifime geçelim. Ben çok beğeniyorum umarım sizde aynı şekilde beğenirsiniz. Sağlık ve afiyetle kalın. Haftaya görüşmek üzere. Hoşça kalın.

Malzemeler:
1 paket margarin
1 çay bardagı sıvı yağ
1 tatlıkaşığı yoğurt
1 paket kabartma tozu
1.5 paket potibor bisküvi (rondoda çekilecek un gibi olana kadar)
Aldığı kadar un
Fındık kreması

Yapılışı:
Malzemelerin hepsini bir kapta karıştırın.
Bisküvi ve unu ekleyin. Elinizle yayıp bardakla
kesin. 170 derece fırında pişirin, kontrollü pişirin,
çabuk pişiyor. Soğuyunca fındık kreması
sürüp kenarlarını Hindistan cevizine bulayın.
Afiyet olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar