Fatih Özer

Fatih Özer

Geçmiş Olsun Türkiyem

Geçmiş Olsun Türkiyem

İşini aşkla yapan yorulmaz.

Bu süreçte yol arkadaşlığı yaptığımız kıymetli dostlardan,öğretmenlerime, öğrencilerime,alo biz de destek olalım diyenlerden,ben şehir dışındayım evin anahtarını gönderiyorum diyenlerden,dua edenlere bin razı olsun Rabbim hepinizden.

Evlerin şu ihtiyacı var denildiğinde koşan yürekler her gününüz güzel olsun.

Bahane arayıp sağdan soldan duyduğuna inanıp paylaşanlar rahat olun Millet ve Devlet her yerde. Geçen dediğim gibi ayrımcılık bitti omuz omuza olan bir ülke var.

Görevler bitmedi onlar rahata erene kadar çalışacağız. Hani bir yeminde diyorduk ya 'Yılmayacağız, yıkılmayacağız,başaracağız.'

Kıymetli öğrencilerim sizleri isim isim yazmak isterdim ama asıl olan Allah'ın rızası can evlatlar, gurur duydum sizlerle."

Memlekette ayrı gayrı olmak bitti memlekette siyasi ayrım bitti memlekette renk ayrımı bitti. Biz biriz diye haykırıyor millet tabiri caizse. Acımız büyük olsa da dualarımız büyük desteğimiz büyük birliğimiz büyük. Taa Türkmen ellerinden çıkıp çıkıp geliyor destekler. Türkistan ile kalmıyor elbet Avrupa burda Afrika burda... Oluşacak ufak ayrıntıyı ortaya koyan hainimiz de burada. Boşverin siz konuşanları millet canını ortaya koyuyor bir can daha çıkarır mıyız diye. Bugünleri de aşacağız tekrar eski günleri göreceğiz. Biz ne kıyametler atlattık bunu da atlatacağız asil milletim.

Kar günde susulur desteğe koşulur. Oraya gidip ufacık bulduğu ayrıntı ile çene çalanlar zamansız ötmez horoz bile.

Son olarak desteklerimiz durmamalı bu işi bitirdik diyene kadar elimizi taşın altına koymalıyız. Depremzede olup gelenler çalışacak durumda değiller psikolojik olarak. Onların gelmiş olduğu yerlerde sıkıntıları aşılana dek ellerinden tutulmalı. Bir ev ne istemez ki. Isınma, elektrik,şu, pazar,mutfak ihtiyaçları, giyim,okul masrafları...

Aziz dostlar az veya çok Devletin ve Milletin yanında olduk, olacağız,olmaya devam edeceğiz. Rabbim güzel günleri hep beraber tekrar göstersin inşaAllah.

Kahramanmaraş, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da atıyor kalbimiz. Yanınızdayız olmaya da devam edeceğiz velhasıl.

Biz büyük Milletiz yıkılmayız evelAllah.

Varolsun Yüce Türk Milleti

Varolsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Fatih Özer Arşivi
SON YAZILAR