Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Toplumu germeye çalışıyorlar

Toplumu germeye çalışıyorlar

Vatandaş artık toplumu germeye çalışan, toplumu bölmeye çalışan, marjinal ve fanatik insanlara prim vermemelidir. Bu tür insanların laflarına da aldanmamalıdır.

 

Bu tür insanları nasıl tanıyacağınız da size kısaca anlatayım. Bu tip insanlar öncelikle kendilerini Devletin sahibi sanarak hareket ediyorlar ve söyledikleri saçmalıklardan o kadar eminler ki kendi söylediklerinin ufacık bile yanlış olduğunu düşünmüyorlar bile. Genelde bu tür insanlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “reis” diyerek güya yakınlıklarını ifade etmeye çalışıyorlar. Ama yaptıklarına bakınca da ortadaki durum hep bir kin, hep bir ayrıştırma ve hep bir bölme…

 

Bu kişilerin en bariz özelliklerinden birisi de CHP düşmanı olmaları. Yani siyaseten CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu eleştirmek yerine, bu tipler, tüm CHP’lileri aynı kefeye koyarak, CHP’li düşmanlığı yaparak bölme işlemine devam ederler.

 

Halbuki 15 Temmuz sonrası oluşturulan birlik ve beraberlik ortamının devam etmesi için vatandaşlarımızın hepsi seferber olmuşken, bu tip bölücü ve provokasyona açık insanlar, bu kardeşlik ortamını maalesef baltalamaktadırlar.

 

Bunların en kötü tarafı AK Partili gözükmeleridir ama bunların AK Partili olmalarının da hatta ülkemizin menfaatine çalışıyor olmalarının da olabilirliği çok zayıftır.

 

Bu kişileri en çok sosyal paylaşım sitelerinde görebilirsiniz. Aslında sosyal paylaşım sitelerinde de bu kişiler sanki AK Parti’yi savunuyormuş gibi gözükürler ama yaptıklarıyla tabiri caizse AK Partilileri bile AK Parti’den soğuturlar. Bu tipler bence bir projedirler ve AK Parti’yi zayıflatmak için kurgulanmışlardır.

 

Mesela güya taraftarı olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk’ü överken, bu tipler Atatürkçülerin “reis”e yaklaşmamaları için Atatürk’e hakaret etmekten çekinmezler. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Laiklik yeni Anayasa’da olacaktır” der. Bunlar laikliğe düşman kesilip küfür etmeye başlarlar.

 

Yani anlayacağınız güya AK Parti’ye hizmet ettiklerini düşünen bu insanların aslında AK Parti’ye hizmet etmedikleri ve bilakis AK Parti’nin işleyişine çomak soktukları barizdir.

 

Bilhassa son dönemde hangi partiye mensup olursa olsun, hangi partinin sempatizanı olursa olsun, ülkenin bütünlüğü için Cumhurbaşkanı’na destek olan vatandaşları bu tip insanlar maalesef yine uzaklaştırmakta ve ülkeyi de kutuplaştırmaya devam etmektedirler.

 

Vatandaşların bu tip nifak sokucu insanlara dikkat etmeleri gerekmektedir. Bu tip insanlar toplumda karşınıza işyeri patronu, öğretim görevlisi, bir yerlerde müdür olarak falan gelebilir, uyanık olmakta yarar vardır. Ülkede birlik ve beraberlik, sorunların çözümünün ana kaynağıdır. Bunun dışında bir şey düşünenler inanın ki ülke menfaatlerini düşünmüyorlardır altında basılan bu kitapları mutlaka okumanızı öneririm. Özellikle gençler okusunlar.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR