Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Konu yine terör

Konu yine terör

Maalesef yeni bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Ama zannediyorum ki hiç kimse böyle bir terör saldırısını beklemiyor değildir. Türkiye’de, emperyalizmin uşaklarıyla, kuklalarıyla, temsilcileriyle savaş veriyorsanız maalesef sonuçta bu tür haince, kalleşçe, insanlık dışı saldırılara da maruz kalacağımızı bilmeliyiz.

 

Tabii ki her zaman olduğu gibi, bu terör saldırısının ardından da türlü komplo teorileri oluşturulacak. Bu komplo teorilerini oluşturan ve size aktarmaya çalışan kim varsa, kim olursa bence oradan ve ondan uzaklaşın. Çünkü söylenenler ülke yararına olmayacaktır. Bir kesim bu işte Hükümet’in olduğu tezini yayacak, diğer bir kesim de başkanlık yasasının Meclis’e gelmesiyle ilişkilendirilecektir. Bilin ki bunları söyleyenlerin hiçbiri ülkemiz adına söylemiyordur bu sözleri…

 

Buradaki olay gayet açık ve nettir. Türkiye, içten ve dıştan her türlü engellemelere rağmen büyümeye çalışmakta ve aynı zamanda emperyalizmden kurtulmak yolunda ilerlemektedir. Bu ilerlemeyi engellemeye çalışanlar muhakkak ki olacaktır. Darbe girişiminde bulunanlar, başarı sağlayamamışlardır. Ekonomik yaptırım uygulamaya çalışanlar başarılı olamamışlardır. Ve şimdi de bombalarıyla üzerimize gelmeye devam edeceklerdir. Kararlı Türkiye Cumhuriyeti karşısında, bunda da başarı sağlayamayacaklardır.

 

Burada yapılması gereken birlik ve beraberlik içerisinde bu düşmanlarla mücadele etmektir. Aksi halde ne o “kraldan çok kralcıların” dediği gibi “başkanlık teklifi Meclis’e geldiği için” yapılmıştır. Ne de, ülke çıkarlarını ikinci plana atmış ve kişilere şahsi kinlerini kusanların dediği gibi “bu bir Hükümet senaryosu” falan değildir. Bu bir terör olayıdır ve Türkiye Cumhuriyeti’ne kast edilmiştir.

 

Burada şu uyarıyı da yapmak gereklidir. Bu terörün ardında ne AK Parti olabilir ne CHP olabilir. Kurumsal bir düşmanlık ülkeye fayda sağlamaz. Dün Beşiktaş’ta hayatını kaybedenlerin içerisinde hangileri AK Partiliydi, hangileri CHP’liydi, bilen var mı? Ama hainler yine iş başına geçti ve sosyal paylaşım sitelerinden veryansın etmeye başladılar. CHP’li olduğunu söyleyen birileri AK Parti’yi suçluyor, AK Partili olduğunu söyleyen birileri de CHP’ye saldırıyor. Bunu yapanlar da ama bilerek ama bilmeyerek bir terör yarattıklarının bilmiyorum farkındalar mı? İşte bunları konuşanların hiçbirine kulak asmayın.

 

Sağcısıyla, solcusuyla, milliyetçisiyle, muhafazakarıyla, CHP’lisiyle, AK Partilisiyle, MHP’lisiyle; zenginiyle, fakiriyle, işçisiyle, memuruyla, sanayicisiyle, iş adamıyla, esnafıyla, köylüsüyle, çiftçisiyle, kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, tüm ülkenin birlik olma zamanıdır.

 

Peygamber Efendimizin doğum günü yaşanan bu olay Türkiye’de de kardeşlik ortamının doğumuna vesile olsun inşaAllah.

 

Bu vesileyle tüm yurttaşlara başsağlığı ve Mevlit Kandili’nin kutlu olmasını diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR