Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

Allah Korusun

Allah Korusun

Ülkemiz büyük bir badire atlattı.Gerçi atlatıp atlatamadığı da şu anda tam olarak belli değil. Umut ediyorum ki bitmiştir. Millet büyük bir cesaret örneği göstererek darbecilere önemli bir cevap vermiştir.

 

Bir kere şunu baştan koymak gerekir. Darbenin yolu, yöntemi ne olursa olsun ülkeyi geriye götürür. Darbenin “iyisi” olmaz. Öncelikle tartışmalar bu minvalde olmalıdır. “Recep Tayyip Erdoğan buradan zarar görür” diye düşünerek darbeye destek vermek veya darbeyi meşru görmek başlı başına bir ihanettir.

 

Bugün yaşanan durum hakkında konuşulan birçok konu bulunmakta. Bunlardan bence en önemlisi bu darbe girişiminden Hükümetin çok önceden haberdar olduğu konusudur. Ki darbe girişimine yapılış zamanlaması açısından bakıldığında ortada “deşifre olmanın” getirdiği bir telaş, bir acelecilik olduğu da görülebilmektedir. Tabi ki bu konu daha sonraki tartışılacak konulardan biridir.

 

Yaşadığımız bu badire hakkında muhakkak ki uzun süre konuşacak ve tartışacak konular vardır. Ve zaman içinde bu tartışmalar olacaktır. Ancak şu anda konuşulacak tek konu darbenin her türüne ve her şekline karşı olma ortak paydasında birleşebilme olmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR