Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

1000 günlük tarih

1000 günlük tarih

Gazetemizin bugün bininci sayısını çıkardık. “Bin” kelimesi şöyle baktığımızda üç harflik kısa bir kelime… Ancak “bin gün” denilince inanın dile kolay. Her bir günü 24 saatten hesaplarsanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

Ve işte bugün artık “dalya” dedik. Ve bundan sonra da nice 1000’lik dalyalara demek sanırım doğru olur.

4 Mart 2013 tarihinde birinci sayı çıkarken ki, heyecan, zevk, azim ve istek 1000 sayıdır devam etmekte ve bundan sonra da devam edecektir.

Bu süre içerisinde yorulanlar, heyecanını kaybedenler, istekleri azalanlar, azim gücünü kaybedenler muhakkak olmuştur. Ve bizler bu arkadaşlarımızı dinlendirerek yeni arkadaşlarımızla yola devam ettik ve şu anda Konya’da saygınlığını kanıtlamış bir gazete olmanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

Karaman temsilcimiz ve Karaman halkıyla yolumuza devam ederken; Aksaray’da Belediyenin ve Valiliğin basın bürolarında gazetemizin adını duyarken büyük mutluluklar yaşamaktayız. İlçelerde okuyucularla beraber olmanın verdiği hazzı bu bin gün içerisinde öğrendik.

Başta gazetemizin sahibi Ahmet Baydar olmak üzere şimdiye kadar tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkür borcumuz olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda tüm emeği geçen arkadaşlarımız sayesinde Konya Basınına da olumlu bir katkıda bulunduğumuzun bilincindeyiz.

Bundan sonra ki nice 1000’lerde buluşmak tabii ki hepimizin isteği. Hele basın mensubu olmanın çok zor olduğu bu dönemlerde, yeni bir gazete çıkarıp bunu da ciddiyetle 1000. sayıya ulaştırmak sanırım az bir şey olmasa gerek.

Bir gazete için gençlik, aslında çok daha fazla sayıya ulaşmak ve çok daha fazla ilerlemekten meydana gelir. Yani bu 1000’ler ne kadar çok artarsa o kadar gençleşecek ve dinamikleşecektir.

Başta Ahmet Baydar olmak üzere; Genel Yayın Müdürü Mustafa Ekmekçioğlu’na; Haber Müdürü Zafer Samancı’ya; muhabirlerimiz Melek, Adnan, Fatih, Hakan ve Kader’e; grafikerlerimiz Halil ve Hatice’ye; webmaster Yetkin’e; Reklam Müdürümüz Emine ve ekibi İlhan ve Hasan Hüseyin’e; muhasebecimiz Alev ve Mehmet’e ve tüm bu süre içerisinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Bundan sonra da hem bölge gazetesi olarak hem de aynı azmi, heyecanı ve isteği devam ettirerek, nice 1000 sayılarda buluşmak üzere…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR