Erhan Dargeçit

Erhan Dargeçit

10 yılı geride bıraktık

10 yılı geride bıraktık

Bundan 10 sene önce gazetemiz ilk sayısıyla yayın hayatına merhaba demişti. O dönemde Konya’da birçok gazete bulunmasına rağmen, Anadolu’da Bugün Gazetesi kısa bir süre sonra kendini kanıtlayarak Konya basını içinde saygın bir yükselişe geçti.

Anadolu’da Bugün Gazetesi’nin kuruluşundan bu yana benimsediği temel ilke, “okurlardan ne alabiliriz” değil, “okurlara ne verebiliriz” olmuştur. Bu ilke doğrultusunda, gazete ilk yayın gününden itibaren ailelere destek olmak amacıyla kırtasiye ürünleri gibi hediyeleri okurlarına sunmaktadır.

Bu sayede Anadolu’da Bugün Gazetesi, okurlarına her zaman daha fazla fayda sağlamayı amaçlamaktadır.

Anadolu’da Bugün Gazetesi, bu süreçte çocuklardan başlayarak kadın, aile, sağlık, ekonomi, turizm, emlak, sanayi gibi konu başlıklarında Konya, Karaman ve Aksaray bölgesindeki okurlarına özenle hazırlanan dergiler sunmuştur. Her biri özel bir ilgi ve dikkatle hazırlanan bu dergiler, okurlarımız tarafından büyük beğeni toplayarak, Anadolu’da Bugün Gazetesi’nin bugünkü başarısında okurlarımızın büyük desteğini sağlamıştır.

Konjonktürel olarak dijital çağın gerektirdikleri ve getirdiklerini de ihmal etmeden www. anadoludabugun.com.tr, www.anadoludabuguntv.com internet siteleriyle yine okurlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.

Anadolu’da Bugün Gazetesi, imtiyaz sahibimiz Ahmet Baydar’ın yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü ABK Şirketler Grubu’nun diğer şirketleri olan Rumi Turizm, İvekim Kimya, İdeal Öğrenci Yurtları gibi şirketlerle birlikte, yüz ağartan bir portre çizmiştir.

Bu başarı hikayesinde, yönetim kurulu başkanımızdan öğle yemeklerimizi sunan çalışanlarımıza kadar, herkesin ortaya koyduğu emek kesinlikle unutulmadan, Anadolu’da Bugün Gazetesi 10. yılını kutluyor.

Gelecekte de, konjonktürel gelişmelerin getirdiği her türlü yenilikle birlikte, Anadolu’da Bugün Gazetesi olarak tüm okurlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu 10 senelik başlangıç yolculuğumuzda birçok arkadaşımızla omuz omuza çalıştık ve onların emeği sayesinde bugünlere geldik. Bazı arkadaşlarımız şu anda aramızda olmasa da, her zaman gönlümüzdeki yerlerini koruyacaklar.

Bugün muhasebecisi, tahsilatçısı, çaycısı ve tüm çalışanlarımızla bir kocaman aileyiz. Büyümeye devam ediyoruz ve okurlarımızın istediği gibi bir yayın kuruluşu olmaya devam edeceğiz. Daha ileriye yürümek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yayın grubumuz da yeni atılımları hızlandıracak.

2023 yılının 4 Mart’ında, çok daha büyük bir Anadolu’da Bugün yayıncılığı ile hemşerilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın ilgisi ve desteğiyle, yine sizlerle birlikte olmak dileklerimizle saygılarımızı sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erhan Dargeçit Arşivi
SON YAZILAR