Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

ZİHNİ PROGRAMLAMAK

ZİHNİ PROGRAMLAMAK

O kadar güzel bir sistemle doğmuşuz ki, zihnimizin gücü çok yüksek. Bir insan zihninin gücünü anladığı zaman hayatı eskisi gibi olmuyor. Birçok öğretide ve kitap ta aslında ne kadar güçlü olduğumuzu ve zihin gücüyle birçok alanda gelişebileceğimizi gösteriyor.

Zihni doğru kullanmak için önce kurban bilincinden çıkmak gerekiyor. Kurban bilinci nedir peki? Seçimlerin sorumluluğunu alamamak ve hep başkalarını suçlamak. Kendi potansiyelini ve gücünü görememek.

Anneyi babayı, diğer dış koşulları suçlayarak gelişememek. Kurban bilincinde olan insanlar genelde hayatı suçlar, ailesini suçlar ve arabesk takılırlar. Tüm seçimleri ve başarısızlıkları hep başkası yüzündendir. Sohbetleri hep hastalık, şikayet ve acındırmadır.

Böyle bir enerji içindeyken zihin gücünü kullanmak zordur. Kurban bincinden çıkınca ve kendi potansiyelinin farkına varınca hayat daha çok güzelleşmeye başlar.

Zihninizi sihirli bir değnekle silemezsiniz ya da değiştiremezsiniz. Sıkı bir çalışma, cesaret ve özveri ister. Bir bekçi gibi adeta bilicinizin kapısında durup onu yönetmelisiniz.

Zihniniz küçük adımlarla ödül mekanizmasını çalıştırmalı. Zihni programlama adımlarını bir sonraki yazımda anlatacağım. O zaman sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyelim. Ruhunuza ve bedeninize iyi bakın.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR