Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Yay burcunda yeniay

Yay burcunda yeniay

24 Kasım da yay burcunun 1 derecesinde yay burcunda bir yeniay meydana gelecek. Akrep dönemi ve tutulmalar hepimizi derinden bir değişime ve dönüşüme soktu. Bu yeniay umut vaat ediyor. Güneşinde yay burcuna geçmesi ile birlikte keyif aldığımız alanlarda daha çok aktif olabiliriz. Seyahat, eğitim, ticaret gibi konular hayatımızda daha çok gündem olabilir. Bu yeniayın burçlara etkisi ise,

YÜKSELEN KOÇ; Online işler, kitap yazmak, dergi çıkarmak. Zihinsel beceriler, eğitim alıp vermek ve yeni şeyler öğrenmek.

YÜKSELEN BOĞA; Ortağın yada eşin eşin geliri, ortak kazançlar alanınız daha çok gündemde. Astroloji ve mistik konulara daha çok ilginiz artacak.

YÜKSELEN İKİZLER; Evlilik, ikili ilişkiler, ortaklık kurduğunuz alanlar hareketleniyor. Uzun süreli ilişki evlilik, ya da iş bağlantıları gelebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ; Günlük rutin işler daha çok ön planda olacak. Sağlık ve şifa alanlarında güzel gelişmeler yaşanabilir. Evcil hayvan edinebilirsin.

YÜKSELEN ASLAN; Yaşama sevincin artıyor. Yeni sosyal çevre, yeni hobiler hayattan zevk alacağın alanlar aşk ve çocuklar gündeminde olacak. Hobinden para kazanabilirsin.

YÜKSELEN BAŞAK; Yeni bir ev alabilir, ya da taşınabilirsin. Evine yeni eşyalar almak seni mutlu edecek. Aile yaşamın, yaşam alanların, anne baban gündemde olacak.

YÜKSELEN TERAZİ; Yakın çevren kuzenler, akrabalar, kardeşler ile ilgili yeni gündemler yaşayabilirsin. Kısa kısa yolculuklar yapabilirsin. Zihnin aktif ve hareketli.

YÜKSELEN AKREP; Para akışında ve gelirinde hareketlenme olabilir. Erkek figürlerden destek alabilirsin. Yeni yatırımlar ya da biriktirme konuların ön planda.

YÜKSELEN YAY; Fiziksel enerjin artıyor. Parlıyorsun! Bütün dikkatleri üzerine çekiyorsun. Yeni başlangıçlar seninle.

YÜKSELEN OĞLAK; Biraz içine dönebilir, inzivaya çekilebilirsin. Meditasyon, terapi yoga ya başlayabilirsin. Bilinçaltında bazı konular çözüme kavuşuyor.

YÜKSELEN KOVA; Yeni arkadaşlar edinebilir, arkadaşlarından destek görebilirsin. Grup işleri birlikte yürütülen işler organizasyonlarda başarılı olacaksın. Bol bol umut ve hayaller kuracaksın.

YÜKSELEN BALIK; Kariyerinde zirvedesin! Yeni iş girişimleri, yeni projeler. Toplum önündeki rolün değişiyor. Statün artıyor. Kariyerinde destekler göreceksin.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR