Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Uyanış

Uyanış

Son dönemlerde danışanlarımda,çevremde ve kollektif alanda bazı değişiklikler görüyorum.Artık kendimizi daha çok merak ediyoruz özümüze benliğimize daha çok yaklaşıyoruz.Bir çok şeyi sorgulamaya başladık.Etrafımda negatif insan istemiyorum diyen,akrabalarımdan uzaklaşıyorum diyen,ailemle anlaşamıyorum diyen panik atağı artan o kadar çok kişi var ki.

Dünyamız artık güncelleşiyor.Her yerde duyduğunuz teorilerden bahsetmeyeceğim zaten okuyoruz ve bir çok teori var.Diyeceğim o ki hiçbir doğum sancısız olmaz acıyla olur.Kendini doğurmaya başlayan insan acı çeker,acıyla sınanır.Ruhsal uyanışta bu bir dönemdir.

Kalabalık ortamlarda bulunmak istemez o dönemlerde,hissiyatı açılmaya başlamıştır.Yargılayan,dedikodu yapan,çok uç noktalarda fanatik davranan  sohbette kendine katkısı olmayan insanlardan uzaklaşır.Yaşamından bir çok insan çıkıştır.Enerji ve frekans değiştiği için yaşamındaki insanlar kendiliğinde çıkar gider.Doğaya ve hayvanlara daha çok çekilir.Daha önce gördüğü gibi değildir doğa o ağaç daha yeşildir.O toprak daha anlamlıdır.Bir ağaca sarılmak ona dünyanın en güzel hissini verir.Bilir ki doğa,ormanlar,ağaçlar topraklar onu yargılamaz! Olduğu gibi alıp kabul eder ve dinler.

Bir hayvanla bağ kurmanın o muhteşem hissini tadar.Bir hayvanın gözleri hissettirdiği duygu daha anlamlı gelir ona.Gönül bağı kurmanın ne demek olduğunu anlar.

Bedenini daha çok dinlemeye başlar.Hangi duygu da hangi histe şu an ne hissediyor.Girdiği ortamda beni sevecekler mi? Sorusunu aşmış,sevecek miyim ve rahat hissedecek miyim alanına  geçmiştir.

Her bireyin uyanış hikayesi,kendi yolu bambaşkadır.Ve bu yol bitmez bu yol o kadar güzeldir ki yol yaşamdır.Oldum diyemez,yaşamın katkı olmak ve katkı almak olduğunu bilir.Karanlık tarafıyla yüzleşmiştir ve hala yüzleşmeye devam ediyordur.Diğer tüm insanlarında kendinden bir parça olduğunu,ayna nöronlarıyla kendini yansıttığını bilir.

Uyanışa geçen insan sinirlenmez mi? Öfkelenmez mi? Tabi ki tüm duygularını yaşar.İnsanız sonuçta.Sadece bunun farkındadır ve eskiye nazaran daha kısa süreli olur ve bu duygularını ertelemez kabul eder ve içinden akmasına izin verir.

İyi hissedebilmek çok önemlidir.Niyetlerimizi iyi hissetmek yönünde atmalıyız.Bu bana ne hissettiriyor? Bu soru kurtarıcınız olabilir.Ve dahi iyi hissetmeye niye etmek.

Şimdi gülümse J

Her şeye rağmen hayattasın ve bu yazıyı okuyorsun.Kendine bir teşekkür et ve YOL`una devam et.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR