Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Sevgini Nasıl İfade Ediyorsun? Venüs Burcumuz

Sevgini Nasıl İfade Ediyorsun? Venüs Burcumuz

Astroloji de Venüs,sevgiyi nasıl alıp verdiğimizi,değerlerimizi,zevkimizi,nasıl sevdiğimizi,uyumu,güzelliği,bakımı estetiği,maddi dengemizi,para kaynağımızı,nelerden hoşlandığımızı,kendimize olan sevgimizi,öz değerimizi,güzelliği ve hoşluğu gösterir doğum haritalarımızda.

Boğa burcunu ve terazi burcunu yönetir.

Venüs Cuma günlerinin yöneticisidir.

Şimdi doğum haritanızda venüsünüz hangi burçta ise ona göre okuyabilirsiniz.Bu genel bir yorumdur doğum haritanız size özeldir.Uzman bir astrolog size seansında daha detaylı ve kapsamlı bilgi verir.

VENÜS KOÇ:Hemen ilişki kurabilen Venüs koçların ilişkiye başlama şekli hızlı olabilir.Biraz rekabetçi ve kendini düşünür daha çok.Bir ilişkiden çabuk sıkılır.ani gel geç duyguları olabilir.

VENÜS BOĞA:İlişkilerinde güven ve sadakat arar.Daha yavaş ve emin adımlarla gider,temkinlidir.Dokunsaldır,yıllarca sevebilir güvendikten ve sadakatinden emin olduktan sonra.

VENÜS İKİZLER:İlişkide iletişim onun için çok önemlidir.Konuşabildiği,iletişim kurabildiği ilişki ister.Onun için birlikte eğlenmek gezmek aşktır.Çok ramantik değildir.

VENÜS YENGEÇ:İlişkiyi romantik bir şekilde yaşat Venüs yengeç.Hemen kapılır ve evlilik hayali kurar.Güvenli,ilgi alıp verdiği şefkatli bir yuvası olmasını ister.O yüzden ilişkilerine ciddi bakar.

VENÜS ASLAN:İlişkilerde cömerttir.Onurlandırılmak ve pohpohlanmak ister.Karşısındaki kişi de popüler ve ilgi çekici olmalı.İçindeki sevgiyi karşı tarafa en güzel şekilde yansıtır.

VENÜS BAŞAK:İlişki kurabilmek için,çok seçer ve inceler Venüs başaklar.Karşı tarafın zekası onu etkiler.Daha çok onu geliştirecek,yada geliştireceği kişileri seçer.Faydasına olmalı.

VENÜS  TERAZİ:Dış görünüşe,uyuma,birlikte nasıl durduklarına bakar Venüs terazi.İlişkide hep dengeyi sağlama isteği,onu uzun vadede yorar.

VENÜS AKREP:İlişkisinde derinlik ve gizem vardır.Tutkuyla bağlanır ve sever.Karşı tarafı kontrol etmeyi sever.Bazen takıntılı olabilir.İlişkide kaos yaratabilir sık sık.

VENÜS YAY:Arkadaş gibi takılmayı sever.İlişkide arkadaşlık kavramı onun için önemlidir.İlk zamanlar aşırı iyimserken,işler yolunda gitmediği zaman aşırı yargılayıcı olabilir.

VENÜS OĞLAK:İlişkilere daha geleneksel yaklaşır Venüs oğlak.İlk başlarda soğuk davranabilir.İlişki kurma biçimi biraz göreve dayalı gibi olabilir.Daha çok mantıklı yaklaşır.

VENÜS KOVA:ilişkide özgürlük vazgeçilmezidir.Farklı tipte marjinal kişilerden hoşlanır.Mantık önemlidir.Flört etmeyi sever.

VENÜS BALIK:Sevgi ve merhametle besler ilişkisini ve karşı taraftan da bunu bekler.Bazen hayalindeki kişi ile gerçekte olan uyuşmaz ve bu onu çok sonradan fark eder.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR