Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Ruhsal uyanış

Ruhsal uyanış

Ruhsal uyanma, değişme döneminde olan insanları ailesi ve yakın çevresi eleştirir. Neden peki?

Eski alışkanlıklarınızı kenara bırakırsınız çünkü. Bazı konularda onları hala desteklemenizi beklerler ama siz o davranışları artık uygun bulmuyorsunuzdur. Aslında şimdi daha çok seversiniz onları ama onlar sizin değişim sürecinize alışamayabilir.

Bu geçiş dönemimde, bazı kişilerle artık ortak noktanız olmadığını anlarsınız. Konuşacak pek bir şeyiniz kalmaz. Dedikodu yargı barındıran sohbetlerden yada sürekli konuşan kişilerden uzaklaşmaya başlarsınız.

Kendinizle vakit geçirmek, yada dolu dolu sohbet edeceğiniz kişilerle bir arada olmak isterseniz. Bu geçiş dönemi sizi biraz üzebilir. Ama sonrasında daha rahat hayır diyebilir ve sohbetlerinizi dolu dolu yapacağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Burada dikkat edilmesi gereken değiştiniz diye diğerlerini yargılamamak olmalı. Unutmayın ki değişmeden önce sizde aynı bakış açısında idiniz. Bakış açını değiştirirsen an değişir.

Bizler ağaç değiliz, aynı yerde köklenip aynı yerde kalalım. Ben böyleyim düşüncesi artık çok geride kaldı ve popüler de değil artık. Bugün başka bir şey düşünürken yarın bambaşka bir şey düşünebilirsiniz. Fikirlerinizin yada bakış açınızın değişmesinden utanmayın yada ego yapmayın. Asıl utanmamız gereken şey sabit fikirler ve değişime kapalı olmak olmalı.

Ruhsal uyanışa geçtiğiniz zaman, daha çok yalnız kalmak isteyebilir ve kendinizle daha çok vakit geçirip özünüze yolculuk yapmak isteyebilirsiniz. Sezgileriniz açıldığı için, yalanlar yada sizden gizlenenleri daha net algılayabilirsiniz. Bu durumda insanlarda biraz kaçabilirsiniz ama endişe etmeyin bu da geçici bir dönem.

Affedicilik ve özşefkat kısmına geçtiğiniz ve birden bize gitme yoluna koyulduğunuz zaman insanları daha iyi analiz edeceksiniz. Hayat bir yolculuk ve o otobüsün dümeninin de siz varsınız. Bazıları bazı duraklarda inecek, onlar inerken yenileri binecek. Bazıları da bu yolculukta size hep eşlik edecek.

Yolculuk hiç bitmeyecek. Arabanızı patikalara sürmekte sizin elinizde sert kayalıklara zor yollara sürmekte.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR