Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Oğlak Burcu Dolunayı

Oğlak Burcu Dolunayı

Bu haftanın gökyüzü gündemine baktığımız zaman,20 Haziran Güneş yengeç burcunda. Tüm Yengeç burçlarının doğum gününü  kutluyorum. Sağlıklı sevgi dolu mutlu bir yıl olsun sizlere. Güneşin yengeç burcuna geçmesiyle birlikte resmi olarak yaz mevsimine giriş yapıyoruz. Şimdi yengeç burcunu biraz yakından tanıyalım. Yönetici Gezegeni Ay ve su grubudur.

BESLE BÜYÜT KORU

Yengecin doğasında beslemek büyütmek ve korumak vardır. Kimin nerede ne ihtiyacı varsa sezinler ve bilir. Beslemek büyütmek yetiştirmek duyarlılık empati ve şefkat duymak. Ay yönetiminde olduğu için annelik. Sezgilerin fazla olması. Yengeç burcunun gölge yanı ise, geçmişe çok takılı kalmak, bağımlılıklar, büyüyememe, fazla kırılganlık.

Güneş yengeçte iken, ailemize atalarımıza vatan millet ve topraklarımıza daha bağlı oluruz. Gündemimiz bu konularda olur. Yine sular ısındığı için, denize girme isteği, köye aileye ziyaretler artar. Ev yuva kurma isteğinden dolayı nişanlar ve evlilikler bu aylarda daha çok olur.

OĞLAK DOLUNAYI

Bu hafta 24 Haziranda 3 derece Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. En çok öncü burçlar olan  koç terazi oğlak ve yengeçler etki altında olacak. Güzel tarafı ise dolunayda artık Merkür retrodan çıkıyor. İletişimimiz hız kazanıyor. Oğlak burcu dolunay yorumumu yükseleninize ve güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Oğlak dolunayı, kariyer ve iş alanlarınıza vurgu yapıyor. Hedeflediğiniz konular patronlar, otorite figürleri, topluma çıktığınız alanlar. Kendinizi gösterme şeklinizle ilgili fırsatlar yada değişikler yaşayabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Oğlak dolunayı, uzak yolculuklarınız gündeme gelebilir. Akademik alanlarda yüksek öğrenimde gösterdiğiniz eforlar başarılar görünür hale gelebilir. Yeni eğitimler yeni deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantıları olanlar yeni gelişmeler yaşayabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Oğlak dolunayı,bitişler ve başlangıçlar alanınızda oluyor.Hayatınızda belki bir şeyler son buluyor ama yerine tamamen yeni ve size iyi gelen kazançları çekeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Miraslar gelirler giderler krediler borç ve alacak verecek konuları gündeminizde olabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ

Oğlak dolunayı, evlilik ortaklık anlaşmalar alanınızda olacak dolunay. İkili ilişkileriniz, açık düşmanlarınız yada dostlarınız deneyimleriniz bu alanda olacak. Danışmanlık aldığınız yada verdiğiniz noktalar ve davalarınız gündeme gelebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN

Oğlak dolunayı, sorumluluk ve sağlık alanlarınız ön plana çıkıyor. Sorumluluğunuzda olan yerler, çalışanlarınız, iş arkadaşlarınız, ev rutinleriniz, evcil hayvanlarınız yine bu alanla ilgilidir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Oğlak dolunayı, ilgi alanlarınız, hobileriniz, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konuları gündeme getiriyor. Çocuğu olanlar daha çok vakit geçirebilir, bekar olanlar aşk alanlarında güzel gelişmeler yaşayabilir. Spora başlayabilirsiniz. Yine hiç beklemediğiniz yerlerden bazı şanslar size gelebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Oğlak dolunayı, ev aile ,yuva, anne ,baba ve taşınma konularınızı gündeme getiriyor. Ailenizden büyüklerinizden destek alabilirsiniz. Taşınma yada ev arsa satımı alımı varsa gerçekleşebilir. Uzun süredir yapmak istediğiniz ev tadilat bakım onarımını yapabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP

Oğlak dolunayı, eğitim verdiğiniz yada aldığınız alanlar. Kardeşleriniz yakın çevreniz iletişim ve sözleşme alanlarınızda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir sözleşmeye imza atabilirsiniz. Yeni eğitimler alabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY

Oğlak dolunayı, maddi konularınız, sahip olduğunuz değerleriniz alanında yaşayacaksınız. Yeni yatırımlar, daha önce aldığınız yatırım kararları gelir ve giderlerle ilgili konularınızda artık bir gelişme yaşayabilirsiniz. Özgüveniniz artabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK

Oğlak dolunayı sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Kendinizi ön plana çıkardığınız, kendinize yatırım yaptığınız, fiziksel görünüşünüze önem verdiğiniz bir dolunay. Kendinizi önemsiyor ve hayatınız hakkında düşünüyorsunuz. Önceliğiniz kendinizde olacak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA

Oğlak dolunayı, inançlarınız bilinçaltınız, halı altına süpürdüğünüz gizli kalmış olaylarınız gündeme gelebilir. Kendi benliğiniz, içinizde yaşadıklarınız, bilinçaltı travmaları  bu konular gündeme gelebilir. Meditasyonlar inzivalar yaşayabilirsiniz. Tatile çıkma isteğiniz gelebilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK

Oğlak dolunayı, sosyal alanlarınız arkadaşlıklarınız desteklendiğiniz alanları gösteriyor. Arkadaşlarınız tarafından desteklenebilir, yeni sosyal gruplar içerisinde olabilirsiniz. Hayal ve umutlarınız da güzel gelişmeler tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Hareketli geçecek bu haftanın hepimize güzellikler getirmesini diliyorum.Ayrıca sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR