Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Merkür Retrosu

Merkür Retrosu

Astrolojiye ilgi duymayanların bile fazlaca duyduğu bir konudur Merkür retrosu.10 Eylül de başlayan Merkür retrosu,4 Ekim tarihinde retrosunu bitirecek. Terazi burcunda gerileyeceği için bu dönemde ana gündemler ilişkiler,evlilikler.ortaklıklar ve diplomasi hak ve adalet temaları gündemde olabilir.

Merkür retrosu korkulacak bir şey değildir aksine değerlendirebilenler için bir fırsattır. Geçmişte halledemediğimiz konuların tekrar üzerinden geçmek için bir fırsattır. Medya da genellikle ‘eski sevgilim geri gelecek mi?’ den çok daha derindir. Eski kapanmamış olaylar için geriler Merkür retrosu.

Sistem yaratılış matematik o kadar güzel ki hızla giden gezegen retroya başlayınca, biraz yavaşla ve özüne içine dön der. Eksiklerini tamamlamak için bir fırsat sunuyor yani. Bu harika bir şey değil midir?

Peki bu retroda neler yapabiliriz?

İlk gündem aşk ve ilişkiler olabilir. Geçmişte kapanmamış bazı konular için üzerinden tekrar geçmek isteyebilirsiniz. Mesela eski bir arkadaşınızı tesadüfen görebilirsiniz. Sizi arayabilir, ya da siz çok eski bir arkadaşınızı bir anda aramak isteyebilirsiniz.

Diğer alanlarda ise, daha önce başlattığınız işleri tamamlayabilirsiniz.

Yarım kalmış projeleriniz, kitaplarınız, sözleşmelerin üzerinden geçebilirsiniz.

Doğum haritanızda Merkür retro ise, zaten siz bu duruma alışkınsınızdır. Haritanızı bilmek ve yorumlatmak bu sebepten önemlidir.

Eksiklerimizi tamamladığımız, içsel olarak ruhumuzu dinlendirdiğimiz, güzel bir retro olması dileğiyle.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR