Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

İmgeleme  Ve Hayallerini Yaşa

İmgeleme  Ve Hayallerini Yaşa

İmgelemek,insanın istediği bir şeyi gözünün önünde canlandırması,o görüntüyü görmesi,ve hissetmesidir.Bir çok insan imgeleme yapamadığını bu konuda başarısız olduğunu düşünür.Gözünde canlandırma işlemi,düşünüldüğünün aksine zor değildir ve en etkili yöntemlerden biridir.

Geçmiş pişmanlıktır,gelecek ise çoğu zaman kaygıdır.Şu an ise, anda kalmak ise en güzelidir.Bütün her şey anda oluşur,anda tezahür eder.Gelecek için milyon tane olasılık vardır.Bizim düşünce yapımız,geçmişimiz,bilinçaltı ve bilinçdışımız seçimlerimizde çok fazla etkidir.

Bir hedef belirlediğimiz de o hedefe giderken,düşüncülerimiz bizi rahat bırakmaz.Daha önce denemiştin olmamıştı der.Yada en kötüsünü düşünür.Halbuki sınırsız olasılıklar evreninde yaşıyoruz.Neyi düşünürsek enerjimizi hangi alana yoğunlaştırırsak onu kendimizeçekeriz.

Şimdi imgeleme yöntemini nasıl yapacağız?

İlk önce bir hayaliniz,hedefiniz olmalı.Bu hedefiniz net olmalı ve bunu gerçekten istemelisiniz.

Kendinize rahat sakin rahatsız edilmeyeceğiniz bir yer ayarlayın.

Uzanın ve biraz derin nefes alın.Gözlerinizi kapatın.

Şimdi tezahür ettirmek istediğiniz şeyi düşünün.Sadece orada olun.Örnek veriyorum.Mavi bir araba seçiyorsunuz.Arabanın içinde kendinizi görün.Koltuğuna oturun,aynasına bakın dokunun.

2.Adımda bunu hissedin.Bu hayalin içine pozitif enerjiyi bırakın.Nasıl hissediyorsun.Bunu şuanda yaşıyorsun.Bu pozitif enerji de kalın bir müddet.Tüm hücrelerinize kadar bunu hissedin.

3.Adımda ise arabadasın ve oradan bir fotoğraf al kendine.Sanki arabada poz vermişsin gibi.Bu fotoğrafı bilinçaltına iyice tanıt ve kaydet.

Beynimiz geçek ile imgelemeyi ayırt etmiyor.Sen şu anda onu yaşadın.Bilinçaltı çekim yasası onu beyninde tezahür ettirdikçe sana onu getirmek için çabalayacak.

Bu kadar basit bir yöntem ile ve bu yöntemi sürekli zaman ayırarak yaptığın zaman hayallerine ulaşabilirsin.Şu anda zor durumda olabilirsin,her şeyini kaybetmiş olabilirsin.Sadece hayal et ve imgele,hisset inan.Olmuş gibi emin yaşa.

Bir gün tüm imgelediklerini yaşarken bulacaksın kendini buna kalpten inan.

Sevgi ve şifa ile…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR