Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Her ay bir yeniay ve birde dolunay yaşarız.

Her ay bir yeniay ve birde dolunay yaşarız.

12 nisanda koç burcunda bir yeni ay yaşayacağız.

27 nisanda ise Akrep burcunda bir dolunay meydana gelecek.
Nisan ayında ki gökyüzü hareketleri bizleri nasıl etkileyecek diyorsanız yükselen ve güneş burcunuzu birlikte okuyabilirsiniz.

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR

Nisanın ilk haftası ilişkiler alanında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Merkür sizin burcunuza geçiş yapacak kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sizin burcunuzda gezegen yoğunluğu olacağı için sosyal yaşamınız iletişiminiz hareketlenebilir. Kendiniz tarzınız yeni başlangıçlarınız gündemde olabilir.27 nisan akrep burcundaki dolunay, maddi alanlarınız gelir gider konularınız da dengeyi ayarlamanız ve kriz yaşamamanız konusunda uyarıyor sizleri. Keyifli bir ay dilerim.
BOĞALAR VE YÜKSELEN BOĞALAR
Merkürün koç burcuna geçmesiyle iletişimde biraz daha içe dönük olabilir, fikirlerinizi kendinize saklayabilirsiniz. Sahne arkasında olmayı isteyebilirsiniz.12 nisan Koç burcunda olacak yeni ay, gizli olan bazı konuları önünüze getirebilir. Uzun zamandır sizi rahatsız eden bazı durumlardan şifalanabilirsiniz.27 nisan akrep burcundaki dolunay, ortaklaşa yaptığınız işler ilişkiler alanında bitişler sonlanmalar yada yapılandırmalar yada başlangıçlar oluşturabilir. Venüs 14 nisanda burcunuza geçiyor, yaşam enerjiniz bereketiniz ve ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Kendi yeteneklerinizin farkında olacağınız bir  ay. İletişim konularına dikkat etmenizde fayda var.12 nisan koç burcunda yeni ay, seyahatler ve yolculuklar getirebilir size. Hobilerinize zaman ayırabilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz.27 nisan akrep burcundaki dolunay, sağlığınıza özen göstermeniz gerektiğini gösteriyor. Yanınızda çalışanlar, projeleriniz evcil hayvanlarınız hizmet alıp verdiğiniz alanlar ön plan çıkabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Merkürün boğa burcuna geçmesiyle maddi parasal konularınız da artış yaşayabilirsiniz.12 Nisan koç burcunda yeniay olacak, İş hayatınızda iş hayatınızda yeni kararlar alabilir, yeni iş terfiler yeni projeler oluşturabilirsiniz.27 nisan akrep burcundaki dolunay, aşk alanınızda bazı bitişler sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili sorumluluklarınız artabilir. Sağlığınızla ilgili uzun zamandır aradığınız şifalanmaları yaşayabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

4 nisan merkürün koç burcuna geçmesiyle, hayallerinize ve umutlarınıza bir bir yaklaştığınızı görebilirsiniz.12 Nisan koç burcundaki yeniay, içinizi ısıtan yaşam enerjinizi yükselten bir yeniay olacak. Partnerinizle birlikte tatile çıkmak seyahat etmek isteyebilirsiniz. Ufkunuz açılabilir yeni eğitimler akademik alanda başarılar yakalayabilirsiniz.27 Nisan akrep burcundaki dolunay, aile kökler atalar evinizin içindeki konularda bazı tartışmalar ve çözülmeler yaşatabilir, huzursuz hissedebilirsiniz.14 Nisansa venüs boğa burcuna geçecek iş alanınız ve kariyerinizde size yeni fırsatlar getirebilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

12 Nisan koç burcundaki yeniay, para gelir giderler alanlarınıza ışık tutacak. Yatırımlar tazminatlar borçlar vergiler bu alanlarsa rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Miras işleriniz varsa çözüme kavuşabilir.
27 Nisan akrep burcundaki dolunay, kardeşleriniz komşularınız yakın akrabalarla ilgili sorunlar oluşturabilir. Sözleşmeler ticaret iletişim trafik konularında daha sakin ve tutarlı adımlar atmanız önemli olacaktır. Grup çalışmaları ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

12 Nisan koç burcunda olacak yeniay, aşk ve ilişkiler alanınızda meydana gelecek. Yeni biriyle tanışabilir, mevcut ilişkiniz varsa daha çok aşk dolu ve keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Şanslı dönemlere işaret ediyor. Yeni bir spora yada dansa başlama isteği duyabilirsiniz.27 nisan Akrep burcundaki dolunay, ortaklaşa yaptığınız işlerde bazı krizler ortaklık alanlarınızda idare etmeniz gereken olaylar gündeme getirebilir. Maddi anlamda bazı krizlere karşı temkinli olmakta fayda var .Aile içinde bazı konuşulmamış es geçilmiş konular gündeminizde olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

19 nisan da merkür boğa burcuna geçiş yapacak aşk hayatınızda hareketlilik gündeme gelebilir.12 Nisan koç burcundaki yeniay, iş hayatınıza ışık tutacak. İş alanlarınızda yeni adımlar fikirler projeler önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz.27 Nisan akrep burcundaki dolunay, kendinizle ilgili size zarar veren bazı durumlardan olaylardan ve kişilerde özgürleşmeye gidebilirsiniz. İkili ilişkilerdeki bazı krizlere karşı acele karar vermemenizde fayda var

YAY  VE YÜKSELEN YAYLAR

4 nisan da merkür koç burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkilerinizde iletişim önem kazanıyor. İlişkisi olmayanlar yeni biri karşınıza çıkabilir.12 Nisan koç burcundaki yeniay çocuklarınızla ilgili bazı güzellikler ve kararlar getirebilir. Aşk ve çocuklar alanında güzel vakitler geçirebilirsiniz.27 Nisan akrep burcundaki dolunay, kendi içinizde inzivaya  çekilmek isteyebilirsiniz. Daha çok dinlenmek ve yalnız kalmak bilinçaltı çalışmaları ve terapiler  size iyi gelebilir. Uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızı görebilirsiniz. Diyet programları için uygun zamanlar.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

12 nisan koç burcundaki yeniay, ev dekorasyon evin içindeki tadilatlar ve yenilenmeler getirebilir. Yeni eşyalar almak isteyebilir, evinizi güzelleştirebilirsiniz. Ailenizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz.27 Nisan akrep burcundaki dolunay, arkadaşlık alanlarınızda olacak. Bazı arkadaşlarınızla aranıza sınır koyabilir, bazılarıyla da vedalaşabilirsiniz.14 nisan venüsün boğa burcuna geçmesiyle, yeni bir ilişki yada geçmişsen gelen bazı kişileri görebilirsiniz. İlişkinizde ise daha çok huzur bulduğunuz bir dönem olabilir. Maddi kazançlarınız artabilir. Sizi üzen olaylarda çözülmeler yaşayabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

12 Nisan koç burcundaki yeniay, kardeşleriniz akrabalarınız kuzenleriniz ve yakın çevrenizle ilgili sorumluluklar ve haberler alabilirsiniz. Kısa seyahatler ve ticaret alanlarınız ön plana çıkabilir.14 Nisan Venüs Boğa burcuna geçecek, ailenizle vakit geçirebilir birlikte isler yapabilir hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Aile içinde çözülmemiş konuları çözebilirsiniz. Arkadaşlar alanında dedikodu ve sırlardan uzak durmanızda fayda var. Keyifli sohbet ortamları gelişebilir.27 Nisan akrep burcunda dolunay, iş ve kariyer alanlarınızda bazı sonlanlar ve bitişler yaşayabilirsiniz. İş arkadaşları ve otorite figürleri ile tartışmamaya dikkat edin.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

12 Nisan koç burcundaki yeniay, para ve maddi alanlarınıza ışık tutuyor. Bolluğunuz bereketiniz artabilir, yeni kazanç kapıları açılabilir. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz fırsatlar ayağınıza gelebilir.14 Nisan venüs boğaya geçecek, sevdiğiniz insanlar arkadaşlarınızla sevgi alışverişi içinde olabilirsiniz. Sosyal alanlar ve grup çalışmalarında iletişime dikkat etmenizde fayda var.
27 Nisan akrep burcundaki dolunay, yurt dışı ve eğitim alanlarınızda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz istediğiniz eğitim ve akademi konuları gündeme gelebilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR