Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

HAZİRAN AYI BURÇ YORUMLARI

HAZİRAN AYI BURÇ YORUMLARI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ: Sevgili koç burçları bu ayın ilk günlerinde, genel gündeminiz kısa yolculuklar, ticaret eğitim hayatınız belge ve evrak işleriniz yakın çevreniz olabilir. Yeni kararlar alabilir ve yeni sözleşmelere imza atabilirsiniz. 14 Haziran dolunayı sizlerin hukuk konularını, yurt dışı bağlantılarını öne çıkaracak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA: Bu ayın genelinde sizi şanslı etkiler bekliyor. Venüs sizin burcunuzda ilerliyor aşk ve para konularında şansınız artıyor. Maddi olarak kendinizi daha rahat hissedebilir ve gelir kaynaklarınız artabilir. Alışkanlıklarınızı değiştiriyor ve daha sağlıklı bir yaşam istiyorsunuz. 14 Haziran dolunayı sizlerin borç ve krediler alanını öne çıkarabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Burcunuzda gerileyen Merkür sizleri geçen ay yavaşlattı biraz sevgili ikizler. Bu ayın genelinde ertelediğiniz aksayan işleriniz artık hız kazanıyor. Yeni motivasyonlar ve adımlar artık mümkün. Tarzınızı, dış görünüşü değiştirmek isteyebilirsiniz. 14 Haziran dolunayı evlilik, davalar ve ortaklık alanlarınızı öne çıkabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Bu aybaşında, biraz daha kendinizi dinlemek isteyebilir ve inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. Mistik konulara daha çok ilginiz artabilir. İş ve kariyer alanlarınızda daha çok aksiyon alabilirsiniz. 14 Haziran dolunayı sizlerin sağlık, şifa, diyet çalışma alanlarınızı öne çıkarabilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Bu ay başlangıcında sosyal ortamlarınız, arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz. Kariyer anlamında isminizi duyurabilir, markalaşabilirsiniz. Yeni iş yeri fırsatları, kariyer başlangıçları yapabilirsiniz. 14 Haziran Dolunayı sizlerin aşk konularını öne çıkarabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Bu ay başlangıcında iş ve kariyer alanlarında zirveye çıkıyorsunuz. Yeni kararlar ve adımlar atabilirsiniz. Kariyer alanında size destek çıkacak yardımcı olacak kişiler karşınıza çıkabilir. Toplum önünde saygınlığınız artabilir. 14 Haziran dolunayı sizlerin aile, yaşadığınız yer ve taşınma işlerinizi öne çıkarabilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Bu ay başlangıcında online ve yurt dışı ile yaptığınız bağlantılar daha çok gündem olabilir. Sosyal medyada daha çok aman geçirebilirsiniz. Yurt dışına çıkma fikriniz varsa bu ay çıkabilirsiniz. 14 Haziran dolunayı sizlerin, yakın çevre kuzen akraba ve iletişim konularınızı öne çıkarabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Bu ay başlangıcında ortaklıklardan ya da eşinizin gelirinden fayda sağlayabilirsiniz. Ödemelerinizi düzene koyabilir, borçlarınızı kapatabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir ya da mevcut işinizde değişikliğe gidebilirsiniz. 14 Haziran dolunayı ise sizlerin para ve değer konularınızı öne çıkarabilir.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Bu ay başlangıcında evlilik ve ortaklık alanlarınız aktifleşiyor. Bekârlar ya da ilişkisi olanlar evlilik teklifi alabilir. Uzun bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni bir otaklığa imza atabilirsiniz. 14 Haziran dolunayı ise sizlerin burcunda olacak. Hayatınız, ilişkilerinizi fikir ve düşünceleriniz yeni rotalarınızı öne çıkarabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Bu ay başlangıcında, mesleki hayatınız ve gündelik rutinlerinizde güzel gelişmeler yakalayabilirsiniz. Yeni bir evcil hayvan edinebilir, spora ya da diyete başlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan güzel destekler görebilirsiniz. 14 Haziran dolunayında ise, biraz dinlenme, tatil ve bilinçaltı konularınızı gündeme getirebilir.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Bu ay başlangıcında, aşk ve eğlence hayatınız öne çıkıyor. Âşık olabilir aşkı hissedebilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilir ya da hobilerinizden gelir elde edebilirsiniz. Yaşama sevinciniz artıyor. Bu dönem çocuklarla çocuklarınızla daha çok vakit geçirebilirsiniz. 14 Haziran dolunayı, arkadaşlarınızı ve sosyal çevrenizi ön plana çıkarabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Bu aybaşında, taşınma yer ve yurt değiştirme gündemleriniz olabilir. Yeni bir eve taşınabilirsiniz. Ailenizden ve büyüklerinizden destek görebilirsiniz. Ev emlak, arsa gibi konularda şanslısınız. Gelirinizi artırmak için yeni maddi kazanç fırsatları önünüze çıkabilir. 14 Haziran dolunayı, iş ve kariyer hayatınızı öne çıkarabilir.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR