Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Güneş Yay Burcunda İyi Ki Doğdunuz Yaylar

Güneş Yay Burcunda İyi Ki Doğdunuz Yaylar

22 Kasım da güneş yay bucuna geçiyor.Bir ay boyunca sevgili yay burçları doğum günlerini kutlayacak.Güneş akrep burcunda iken,yaralarımızı sardık,derinine düşündük araştırdık.Ara ara kaoslar yaşadık.Şimdi güneşin yay seyri ile daha neşeli pozitif bir atmosfere girebiliriz.Bir ay boyunca,kendi sınırlarımızı aşmak,daha felsefik ve yüksek bilinçten hareket etmek isteyeceğiz.Keşfetmek,seyahat etmek,yabancı kültürler,özgürlük,macera ve aydınlanma bizimle olacak.

Güneşin Yay burcu etkisi yükselenlere göre;

YÜKSELEN KOÇ;Online işler,kitap yazmak,dergi çıkarmak.Zihinsel beceriler,eğitim alıp vermek ve yeni şeyler öğrenmek.

YÜKSELEN BOĞA;Ortağın yada eşin eşin geliri,ortak kazançlar alanınız daha çok gündemde.Astroloji ve mistik konulara daha çok ilginiz artacak.

YÜKSELEN İKİZLER;Evlilik,ikili ilişkiler,ortaklık kurduğunuz alanlar hareketleniyor.Uzun süreli ilişki evlilik,yada iş bağlantıları gelebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ;Günlük rutin işler daha çok ön planda olacak.Sağlık ve şifa alanlarında güzel gelişmeler yaşanabilir.Evcil hayvan edinebilirsin.

YÜKSELEN ASLAN;Yaşama sevincin artıyor.Yeni sosyal çevre,yeni hobiler hayattan zevk alacağın alanlar aşk ve çocuklar gündeminde olacak.Hobinden para kazanabilirsin.

YÜKSELEN BAŞAK;Yeni bir ev alabilir,yada taşınabilirsin.Evine yeni eşyalar almak seni mutlu edecek.Aile yaşamın,yaşam alanların,anne baban gündemde olacak.

YÜKSELEN TERAZİ;Yakın çevren kuzenler, akrabalar,kardeşler ile ilgili yeni gündemler yaşayabilirsin.Kısa kısa yolculuklar yapabilirsin.Zihnin aktif ve hareketli.

YÜKSELEN AKREP;Para akışında ve gelirinde hareketlenme olabilir.Erkek figürlerden destek alabilirsin.Yeni yatırımlar yada biriktirme konuların ön planda.

YÜKSELEN YAY;Fiziksel enerjin artıyor.Parlıyorsun! Bütün dikkatleri üzerine çekiyorsun.Yeni başlangıçlar seninle.

YÜKSELEN OĞLAK;Biraz içine dönebilir,inzivaya çekilebilirsin.Meditasyon,terapi yoga ya başlayabilirsin.Bilinçaltında bazı konular çözüme kavuşuyor.

YÜKSELEN KOVA;Yeni arkadaşlar edinebilir,arkadaşlarından destek görebilirsin.Grup işleri birlikte yürütülen işler organizasyonlarda başarılı olacaksın.Bol bol umut ve hayaller kuracaksn.

YÜKSELEN BALIK;Kariyerinde zirvedesin!Yeni iş girişimleri,yeni projeler.Toplum önündeki rolün değişiyor.Statün artıyor.Kariyerinde destekler göreceksin.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR