Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Güneş Oğlak Burcunda, İyi Ki Doğdunuz Oğlaklar

Güneş Oğlak Burcunda, İyi Ki Doğdunuz Oğlaklar

Güneş 21 Aralık Salı günü bir ay kalmak üzere oğlak burcuna geçiyor.Sevgili çalışkan ve azimli oğlak burçları iyi ki doğdunuz.Güneşin oğlağa geçmesiyle resmi olarak kış mevsimi başlıyor.Oğlak sorumluluktur,disiplindir azimdir.Sıcak yaz mevsimlerini eğlenceyi bir kenara bırakıp,daha çok çalışmaya ve üretmeye geçiyoruz.Şimdi biraz oğlak burçlarını tanıyalım.

ELEMENT:Toprak

NİTELİK:Öncü

YÖNETİCİSİ:Satürn

Yönetici gezegeni Satürn olan oğlak burçları,diğer burçlara göre daha sert ve soğuk görünür.Satürn sert ve kuraktır.Disiplini olmayı,azimli olmayı,zorlukla gelen hediyeleri gösterir bize.Astrolojide Satürn baş öğretmendir.

Oğlak,kariyer odaklı,azimli,iş bitirici soğuk ve mesafeli,olaylara duygusal değil mantıklı bakan,kuralcı bir burçtur.Oğlak burcu hayallerle çok ilgilenmez,o daha çok gerçekleştirmek peşindedir.Hayallerine de sağlam,kararlı ve yavaş adımlarla ilerler.Sorumluluk duygusu yerleşmiştir içine.

Baba,patron,müdür,gibi otorite figürlerini temsil eder.Kariyer ve statü olan 10.evin sahibidir kendileri.

Güneş oğlakta iken neler yapabiliriz?

Güneş oğlakta iken hepimizde birer oğlak olacağız.Venüs retrosu da işin içinde olunca,duygusallıktan ziyade daha mantıklı kararlar alabiliriz.Hayatımızı gerçeklik üzerine düzenleyebiliriz.Daha çok kariyer düşünülür ve yerini sağlama alma isteği doğabilir.Bu dönemde yapılan her şey ciddi ve soğuk olacaktır.Daha çok para kazanmaya odaklanabiliriz.

Zaman bizim için önemlidir bu dönemde.Baba ve otorite figürleri arasında çıkacak çatışmalara ve tartışmalara dikkat edilmeli.Yine olumlu anlamda bu figürlerden destek almak içinde uygun bir dönemdir.Bu dönemde para piyasalarında hareketlilikte gözlemlenebilir.Devlet büyükleri ile ilgili haberleri de gündemde sıkça duyabiliriz.

Bu dönem dişler kemikler ve cilt sorunları görülebilir.Aynı zamanda tabi ki şifasını da görebiliriz bu hastalıkların.Güneş oğlak dönemi,her birimize sağlık şifa,bolluk bereket para ve güzellikler getirsin.Ve öylede oldu…

Sevgi ve şifa ile

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR