Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Güneş Başak Burcunda İyi Ki Doğdunuz Başaklar

Güneş Başak Burcunda İyi Ki Doğdunuz Başaklar

23 Ağustos Güneş Başak burcunda.İyi ki doğdunuz Başak burçları.23 Eylüle kadar Güneşimiz başak burcunda olacak.Eğlence,yaz,neşe denince akla gelen güneş Aslan yerini başak burcuna bırakıyor.Güneş başakta iken artık yaz modundan çıkıyoruz.

Günlük işlerimiz,eğitim öğretim,çalışma hayatı,disiplin başakla birlikte bu alanlara daha çok yönelmeye başlıyoruz.Analiz edeceğiz,bazen eleştireceğiz sorumluluklarımız hatırlayacağız.Kendimize işimize ve etrafımıza nasıl daha faydalı olabiliriz bunları düşüneyeceğiz.Şimdi her ay olduğu gibi bu ayda gelin birlikte Başak burçlarını yakından tanıyalım.

Elementi: Toprak

Niteliği: Değişken

Cinsiyeti:Dişi

Tabiatı: Soğuk ve kuru"

Yönetici gezegen: Merkür"

Ev:6

Anatomi: Bağırsaklar, sindirim sistemi, metabolizma"

Başak bucu kusursuzluğu sever mükemmel olmak ister.Kendini keşfetmek analiz etmek ve düzetme yolundadır.Analiz yeteneği gelişmiştir.En ince ayrıntıyı analiz eder.

Pratik ve beceriklidir.Hizmet etmeyi sever.Somut değerlendirmeleri vardır.Gerçekcidir.Kendinden çok başkalarını düşünebilir.Hep daha iyisini düşünür,daha iyisini yapabilirim der.Kural koymak,disiplin sağlamak fıtratında vardır.Sakin,mantıklı ve biraz da ciddidir.

Olumsuz davranışlarında ise eleştiri vardır.Mükemmel olmak için çabalar.Çok çalışıp dengeyi bozabilir.Bazen ayrıntılara o kadar takılır ki,bütün resmi kaçırabilir.

Sağlık çalışanlarının bir çoğu başak etkisine sahiptir.Başak aynı zamanda şifa demektir.

GÜNEŞ BAŞAKTA İKEN NELER YAPABİLİRİZ?

Detay gerektiren işlerimizde verim sağlayabiliriz.Çalışma isteğimiz artar.Ofisimizi yenilemek,düzenlenmek için idealdir.Bedenimize daha çok dikkat edebilir,diyet ve detoksa başlayabiliriz.

Güneşin başağa geçmesiyle,pandemi,ilaçlar,ilaç sektörleri,temizlik ve hijyen konuları ön plana gelecektir.Okullar eğitim alanları da yine gündemimizde.

Güneş başak geçişi hem kendi hayatımıza,hem kollektif alana iyi gelmesi dileği ile…Tüm başak burçlarının tekrar doğum günün kutluyorum.

Sevgi ve şifa ile…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR