Ayşegül Badem

Ayşegül Badem

Doğru Zamanda, Doğru Yerde

Doğru Zamanda, Doğru Yerde

İlahi zamanlama nedir? Herkesin kendi yaşam yolunda doğru zamanı ve doğru yeri vardır.Kimisi geç evlenir mutluluğu bulur,kimisi yaşamının ikinci yarısında sevdiği işi yapar ve mutlu olmaya başlar.İlahi zaman herkese farklı işler.Örnek vermek gerekirse,Satürn gezegeni 7.evde olan retro olan biri evlenemez diyemeyiz ama geç evlenir.Sağlam ve kalıcı bir evliliğe imza atar.Bu onun zamanlamasına göredir.Bu kişi bu konuyu kafasına çok takabilir yada çevre baskısına maruz kalabilir.Laikin bu onun zamanlamasında bir olgudur.Dileklerim niyetlerim gerçekleşmiyor diye düşünmeyin isteyin ve ilahi zamana rahatlıkla ve güvenerek bırakın.

Bu hafta gökyüzünde mars ve Satürn kavuşuyor.Bu kavuşuma kontrollü hız diyebiliriz.Bir tarafınız yeni adımlar atmak,yenilikler yapmak isterken,sizi engelleyen ve kısıtlayan sebepler karşınıza çıkar burada önemli olan,bu krizi ve kaosu yönetebilmek.Tam bunları yaşarken bir ilahi yardım geliyor ve 5 nisan da Venüs balığa geçiyor.Aslında yaşadığımız bu kaosu biraz hafifletmeye geliyor.Burç bazında bakacak olursak;

KOÇ BURCU :Arkadaşların ve sosyal çevrende krizler olabilir.Bu hafta gerçek yüzleri,kimin dost kimin düşman olduğunu görebilirsin.Bu hafta gizemlisin.
BOĞA BURCU:Kariyer ve iş alanlarındaki sorunları fırsata çevirebilirsin.Güçlü dostlar ve arkadaşların sana şans getirebilir.
İKİZLER BURCU:Çalışma hayatına yenilikler ve güzellikler geliyor.Akadamik alanlar ve yurt dışı konularını iyi yönetmelisin.
YENGEÇ BURCU:Ödemeler borçlar ve krediler gündeminde,bütçe kontrolüne dikkat.Uzaklardan güzel haberler alabilirsin.

ASLAN BURCU:İlişkiler, evlilik konularında sorumluluklar alabilirsin.Ortaklıklarından gelir elde bilirsin.Finansal olarak rahat bir dönem başlıyor.
BAŞAK BURCU:Aynı ortamda çalıştığın çalışma arkadaşlarınla bazı krizler sonlanmalar yaşayabilirsin.Romantik bir döneme giriş yapıyorsun.
TERAZİ BURCU:Çalışma alanında ve iş yerinde değişiklik olabilir.Yeni projelere katılabilirsin.Aşk hayatın biraz karışabilir.
AKREP BURCU:Hayatına yeni biri girebilir ve aşık olabilirsin.Aile içi kavgalara ve krizlere dikkat.
YAY BURCU:Yeni bir ev alabilir,yada taşınabilirsin.Yaşadığın alanları güzelleştirmek isteyeceksin.Kardeş kuzen akraba krizlerine dikkat.

OĞLAK BURCU:Kısa mesafeli yolculuklar yapabilirsin.Yeni sözleşmeler ve imzalar atabilirsin.Maddi krizlere dikkat.
KOVA BURCU :Maddi bolluk ve bereket yaşayabilir,yeni yatırımlar yapabilirsin.Geçmişe takılı kalip agresifleşme.
BALIK BURCU:Bir güzelleşiyor bir rahatlıyorsun.Şans seninle yeni güzel adımlar atabilirsin.Arkandan dönen gizli işleri ögrenebilirsin.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşegül Badem Arşivi
SON YAZILAR